• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

17.06.2018

16:08

(VIDEO) KOLAROV IGRAČ UTAKMICE PROTIV KOSTARIKE: Pobeda za direktora Bunjevčevića!

Fudbal

(VIDEO) KOLAROV IGRAČ UTAKMICE PROTIV KOSTARIKE: Pobeda za direktora Bunjevčevića!

Podeli vest

Kapiten srpske reprezentacije Aleksandar Kolarov proglašen je za igrača utakmice u pobedi protiv Kostarike

Levi bek naše reprezentacije postigao je jedini gol u pobedi Srbije nas Kostarikancima na startu Svetskog prvenstva.

Kapiten "orlova" postigao je fantastičan pogodak iz slobodnog udarca, koji je našoj selekciji doneo prvu pobedu na Mundijalu još od 2010. kada smo u Južnoj Africi slavili protiv Nemačke (1:0).

- Treba držati emocije po strani. Imamo lepu situcaiju da prođemo grupu. Da ne prosipam sada pamet, u fudbalu imamo tri rezultata... Nadam se da su ljudi u Srbiji bili uz nas i da zajedno sa nama slave. Zaslužili smo pobedu - rekao je Kolarov.

Pobedu je Kolarov posvetio direktoru reprezentacije Goranu Bunjevčeviću, koji ima zdravstvenih problema.

- Mislim da sa smo odigramo dobro kao tim.  Selektor je pripremio utakmicu na pravi način, znali smo da smo jaki u prekidima, vežbali smo. Znao sam ako pogodim da neće moći da brani. To je bilo dosta za 3 boda. Zadovoljan sam kao kapiten kako smo igrali kao ekipa. Posvećujem pobedu i tri boda Goranu Bunjevčeviću, želimo da poručimo njemu i njegovoj famili da je cela reprezentacija sa njim. 

Ne želi kapiten da se bavi matematikom i kalkulacijama.

- Bitno je što smo počeli pobedom, olakšan je put do osmine finala ali taman posla da je nešto završeno. Utakmica sa Švajcarskom biće najteža. Kao stariji ne nih se bavio matematikom. Ne igramo tako što idemo da uzmemo bod, to nismo mi, treba da idemo na pobedu. Treba da se slegnu emocije, u fudbalu je najbolje što sledeća utakmica ide brzo nema vremena za slavlje i tugovanje. Proslavićemo ali ništa preko mere - poručio je Kolarov.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija