• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Instagram

23.06.2018

12:15

(FOTO) MATIĆ DAN POSLE: Nema predaje!

Fudbal

(FOTO) MATIĆ DAN POSLE: Nema predaje!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Nemanja Matić poručio je posle (ne)prespavane noći nakon poraza od Švajcarske da - nema predaje

Matić je na svom instagram profilu objavio fotografiju spornog trenutka, kada nije dosuđen čist penal nad Aleksandrom Mitrovićem i napisao:

- Mali detalji mogu da naprave razliku. Ali, ima još jedna utakmica da se igra, nema predaje!

Small detail can make the difference #fifa #referee But still one more game to play,never give up!

Објава коју дели Nemanja Matic (@nemanjamatic) дана 23. Јун 2018. у 2:49 PDT


Srbija u dva slučaja može da prođe dalje: ako pobedi Brazil u poslednjem kolu ili ako odigra nerešeno, a Kostarika pobedi Švajcarsku sa dva gola razlike, što je malo verovatno, jer su "tikosi" već ispali sa Mundijala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srdjdjan

pre 5 godina

Sad kad se pregleda utakmica vidi se da nas je sudija doktorski odradio. Covek je doktorirao na opstrukciji igre odredjene ekipe. Tri zuta kartona veznim igracima uz upozorenje da ce iskljucivati ako samo mrdnu. Svaka lopta prema Mitrovicu automatski kontrafaul. I naravno nikako penal za Srbiju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija