• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.09.2018

23:44

SELEKTOR "ORLIĆA" NIJE ZABORAVIO BUNJU: Evropsko prvenstvo posvećujem velikom čoveku

Fudbal

SELEKTOR "ORLIĆA" NIJE ZABORAVIO BUNJU: Evropsko prvenstvo posvećujem velikom čoveku

Podeli vest

Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović preokret u Rusiji i sasvim siguran odlazak na Evropsko prvenstvo posvetio je pokojnom direktoru FSS-a Goranu Bunjevčeviću

Đorović je rekao da je imao odličnu saradnju sa pokojnim Bunjom i da je reč o velikom čoveku.

Ovu pobedu, verujem i plasman na Evropsko prvenstvo posvećujemo pokojnom Goranu Bunjevčeviću, velikom čoveku i sjajnom direktoru, osobi koja će zauvek biti u našim srcima. U njemu smo od prvog dana imali veliku podršku i zajedno smo mnogo toga prošli. Ovog uspeha ne bi bilo bez njega koji nas je doveo i omogućio da se danas svi radujemo - rekao je Đorović posle pobede u Nižnjem Novogrodu protiv Rusije 2:1, kojim je učinjen presudan korak za plasman na Evropsko prvenstvo.

(VIDEO) "ORLIĆI" LETE NA EVROPSKO PRVENSTVO! Rusi igrali, Srbi pobedili

A onda se okrenuo glavnim akterima, samim igračima koji su najzaslužniji što su došli u predvorje uspeha.

Čestitke momcima, pokazali su kako se bori za dres Srbije. I ne samo u ovom meču, već tokom celih kvalifikacija imali su timski i individualni duh, karakter vredan velikih rezultata. Za njih nema izgubljene lopte, duela, spremni su da padnu i odmah se dignu, da se bore do poslednjeg daha- zaključio je Đorović.

NI POSETA IM NIJE POMOGLA! Rusi protiv Srbije oborili veliki rekord

Srbija dva kola do kraja ima šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Austriju i samo čudo može da je spreči plasmana na Evropsko prvenstvo koje se narednog leta održava u Italiji i San Marinu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija