• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2018

13:04

OPET SRBIN U JUNAJTEDU? Milenković u vrhu liste želja Žozea Murinja!

Fudbal

OPET SRBIN U JUNAJTEDU? Milenković u vrhu liste želja Žozea Murinja!

Podeli vest

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo odlučio je da u januaru dovede adekvatna pojačanja i zato je kao glavne mete označio kapitena Atletiko Madrida Dijega Godina i Milana Škrinijara iz Intera, a na listi je i jedan Srbin



Na listi želja, pošto nijedan štoper Junajteda nije zadovoljio visoke kriterijume Žozea Murinja, su Tobi Aldervireld iz Totenhema i Čelsijev Geri Kejhil, ali i srpski reprezentativac iz Fiorentine Nikola Milenković koga je gledao u Podgorici u susretu Crne Gore i Srbije u Ligi nacija.

Britanski mediji prenose da bi Godin mogao da dođe na Old Traford za oko 20 miliona evra, cena slovačkog defanzivca iz Intera čak četiri puta viša, ali će Mančester junajted pokušati da iskoristi to što "neroazuri" imaju problema sa finansijskim fer-plejom UEFA.

Portugalski stručnjak spreman je da potpuno renovira centralni deo odbrane, koja je ove sezone na samo tri meč sačuvala mrežu i pored sjajnog golmana kakav je David De Hea.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija