• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Marjanović

30.11.2018

19:12

SRBIN PROLAZI KROZ PAKAO, BALIJE PRETE VRANJEŠU: Ubićemo ti dete i ženu!

Fudbal

SRBIN PROLAZI KROZ PAKAO, BALIJE PRETE VRANJEŠU: Ubićemo ti dete i ženu!

Podeli vest

Muslimani iz Bosne prete fudbaleru Ognjenu Vranješu (29) da će ubiti njega, suprugu i dete

 

Balije su poludele pošto je objavljeno da je reprezentativac Bosne i Hercegovine, inače Srbin iz Banjaluke, na desnoj ruci istetovirao lik četničkog vojvodine Momčila Đujića.
Oni umereniji insistiraju samo na tome da Ognjen bude izbačen iz reprezentacije, a iz Fudbalskog saveza BiH su "oštro osudili Vranješovo šokantno ponašanje".

Savez ga osudio

Ne kaje se

Niko mi neće nametati svoje, a ja tuđe poštujem
Ognjen Vranješ

 

Izvor Informera veoma blizak bivšem fudbaleru Crvene zvezde, za koju je igrao od 2009. do 2011, kaže da Banjalučanin strahuje za svoj i živote svih članova porodice.

- Ognjenu i njegovoj porodici, supruzi Danijeli i ćerkici, prete smrću, zbog čega su svi u strahu. On je morao da obriše Instagram profil zbog jezivih poruka koje su mu stizale od bosanskih navijača. Ognjen nije nameravao da tetovažom vojvvojdode Đujića uvredi muslimane u Bosni i Hercegovini - otkriva izvor blizak štoperu za Informer.

Vranješ je, inače, desnu ruku ukrasio tetovažom još pre šest meseci, ali je javnost tek sada uočila Đujićev lik. Pod nezapamćenim pritiskom navijača morao je da se oglasi i Fudbalski savez BiH, dok se još čeka reakcija selektora, Hrvata Roberta Prosinečkog, koji je zbog zdravstvenih problema trenutno u bolnici.

Romansa sa Katarinom Grujić

Ognjen Vranješ je bio u centru pažnje u maju ove godine kada je uplovio u romansu sa pevačicom Katarinom Grujić. Njih dvoje nisu skrivali vezu, iako je Banjalučanin godinama oženjen. Ipak, nova ljubav je potrajala samo nekoliko meseci. Ognjena su ranije povezivali i sa voditeljkom Ksenijom Bujišić i pevačicom Darom Bubamarom.

- Neprimerenim porukama i tetovažama Vranješ je narušio ugled Saveza i reprezentacije. Oštro osuđujemo šokantno ponašanje i sve oblike veličanja fašizma i njegovih pristalica jer njegove poruke nisu u duhu vrednosti za koje se zalažemo - navodi FS BiH, bez konkretnih informacija da li će Vranješ biti kažnjen, suspendovan ili trajno izbačen iz reprezentacije.

Pre tri i po godine Vranješ je već prošao kroz situaciju veoma sličnu sadašnjoj. Tad je na ruci istetovirao teritoriju Republike Srpske, ali je posle višemesečnih uvreda i pritisaka morao da prepravi tetovažu.

- Nikada se nisam pokajao zbog te tetovaže, iako je moja porodica trpela pretnje. To je moj stav, niko mi neće nametati svoje. Tuđe poštujem, svoje volim - rekao je nedavno Vranješ.

Stalno ga šikaniraju

Srbin iz Banjaluke zapravo nikad nije stekao simpatije muslimanskog dela navijača Bosne. Tako su mu pre dve nedelje, uprkos odličnoj partiji protiv Austrije (0:0) u Beču u Ligi nacija, zamerili što posle utakmice nije došao do tribine da pozdravi navijače.

- Te večeri je odigrao celu utakmicu na poziciji desnog beka, koja mu nije primarna. Igrao je na minusu, sa povišenom temperaturom 38 i upalom sinusa. Po završetku meča mu nije bilo ni do čega, već je samo mislio na to kako će da legne i odmori se. Zato je otišao u svlačionicu, umesto do tribine - dodaje izvor Informera.

OPTUŽILI VRANJEŠA ZA FAŠIZAM ZBOG TETOVAŽE VOJVODE ĐUJIĆA! Fudbalski savez BIH preterao prema Srbinu

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Akrobaticar

pre 5 godina

Problema ne bi bilo da je istetovirao Aliju ili sina mu Bakira. A tek da je na slici Bakirova mama, bio bi dozivotni kapiten "slavne " reprezentacije SDA.

maja

pre 5 godina

Ne razumijem ja što on uopšte igra za tu BH kada mi Srbi nikada ne navijamo za tu reprezentaciju. Mogu 11 Srba igrati, niko neće navijati jer ne brane srpske boje. To on zna. Ne znam kakav je igrač, u mojoj kući to niko ne gleda, a ni u drugim, ali neka igraza neki drugi tim i sve ok. Muslimani se uvijek "nešto vrijeđaju" a ubijaju Srbe decenijama, hapse ali svoje zločince , kao što vidite, uvijek oslobode. Gadi mi se ta BH od kada postoji, a živim u Rep. Srpskoj i ta BH nije moja zemlja niti šta imamo zajedničko. Čekam dan, a doće, kada ćemo se od te gamadi odvojiti.

Handzar divizija

pre 5 godina

Ma ti si nebitan nula mozes i kokardu na celo znamo mi ko su cetnici misu sto te nije zvala Srbija smece

makso

pre 5 godina

To nije nista vazno sto je covjek stavio tetovazu heroja djujica veci je problem sto je danas pusten ratni zlocinac oric koji je ubijao one koje je vojvoda Djujic branio!!! Zivjela Republika Srpska i herojski Srpski narod!!!

didi

pre 5 godina

kretenu dabogda se i tebi i svim muslimanskim,hrvatskim i nato zločincima vratilo sve što se uradili SRBIMA,i to sa kamatom.to je jedino što vam želim ni alah ni isus neće spasti vaše proklete duše...

Akrobaticar

pre 5 godina

Osta vama OBREZANA bih., a ti pricaj svakojake gluposti.

velk

pre 5 godina

do juce su vojvode klale BOSNU- a danas ko fol ma nije to nista- sto nije LEPU BRENU tetovirao

hag

pre 5 godina

Zašto svetosavci u bosni i srbiji plaču??? Naučili udarati na vezane,stare iznemogle....čim čuju da bi mogli fasovati,odmah plač! Svetosavci u bosni,srbiji,kosovu su bolest ovga svijeta...gdje god ih ima,tu je zlo! Zato ih svi mrze

Max

pre 5 godina

To upravo rade balije, kolju zene i decu, kao Oric i ekipa sto zaklase malog Stojana i ostalu nejac, Srbi ako i pobise nekog, pobise zlocince i ove islamske ratnike, a zenu i decu lepo u autobuse i ajd kud ocete... Dok vi koljete sve zivo, isto ko i braca vam, siptari, isto ko i sponozori vasi-rvati...

steva

pre 5 godina

cemu stalno isto pitanje "zasto igra za njih" ...? ako vam nije jasno , Srbi igraju samo zato sto je igranje za neku reprezenaciju (a fudbalska reprezentaija BiH na Evropskom nivuo nije "boranija" ) povecava sanse da igraju fudbal za ozbiljnije ekipe u Evropi i da potpisu unosnije ugovore . to je , dakle , cela pamet...egzistencija . npr ,"na ostrvu" ne mozes da igras , da potpises ugovor , ako imas manje od 5 nasutpa za nacionalni tim .(ovo 5 je otprilike) . e sad , ako je to vec tako , Vranjesu je sve ovo bespotrebno . imas "napolju"uogovor , resio si finansiske probleme , imas totalno razliciti vidjenje istorije od onih "za koje igras"...cemu onda Djujic , kad unapred znas sta ce da se desi . nemoja vise da igras za njih i tacka...pa onda tetoviraj sve srpske vojvode .

esad

pre 5 godina

Naslov ovog clanka ima za cilj da izazove mrznju prema Bosnjacima,...i uspijevate u tome!Gospodo nezavisni novinari iz Informera-dok drugi ćute,vi pisete smelo!Ali na zalost,vasu ponajvise,i vi i ovi sto cute,nazalost,mislite isto!Zato,nece biti mira nikad!Jer, problem je u vasim glavama, u kojima rat nikad nije prestao...mrznja,koju hranite ovakvim "piskaranjem" nece ni vama koristiti!Jadno i sramotno!Vi iz informera ste dno dna,mocvarni mulj,pun smrdljivih ostataka i slabasnih komaraca...i vasi ubodi su primjetni ali slabi...a doduse, malaricni ste...kakogod, odnijece jaka kisa i cista voda i vas i taj smrdljivi mulj!Pozdravljamo gospodu Đilasa,Jankovica,Jeremica,Sergeja Trifunovica,Borka...i mnoge,mnoge druge casne ljude u Srbiji!Jadan narod kojeg vi izludujete ovakvim pisanjem!Ali dobro se to naplacuje,pa ovako neovisno huskati na zlo,dobro dođe!Vi ste štakori i tako ce vam se vratiti!A ovi sto ne vole BiH...pokupite u torbe sto mozete ponijeti i idite-niko nece zaplakati!BiH bilo i bice,sa vama i bez vas!!!Nek crkne fasizam i mrznja,i nek boluju oni koji ih hrane u svojim glavama!Ali neka ga drze u svojim kucama i avlijama!

Biber

pre 5 godina

Velish balije? A vi ste pizde! Naravno i chetnicki koljaci, Macini ljepotani.

Alexa

pre 5 godina

Четници нису фашисти стоко једна. Ви који сте деценијама хрватско цвеће оптужујете србина за фашизам?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17