• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Marca

16.01.2019

19:42

(FOTO) "DELIJA" IMA DUPLO VIŠE OD "GROBARA"! Da li je ova anketa Španaca realna?

Fudbal

(FOTO) "DELIJA" IMA DUPLO VIŠE OD "GROBARA"! Da li je ova anketa Španaca realna?

Podeli vest

Čuveni španski sportski list Marka napravio je na svom sajtu istraživanje među navijačima u raznim zemljama sveta, a rezultat iz Srbije govori da Crvena zvezda ima više od duplo više navijača od Partizana

Anketa Marke izgleda tako što iz svake zemlje ponudi po dva ili više klubova, a navijači "klikom" na grb kluba daju odgovor koji je klub iz te države najbolji.

Iz Srbije je glasalo više od 21.000 ljudi, a rezultat je takav da Zvezda u ovom trenutku ima 71, a Partizan 28 odsto glasova!

Dakle, više od dva puta više navijača imaju crveno-beli nego crno-beli, ako je suditi po Marki.

Naravno, ova anketa je ograničenog tipa, jer u njoj glasaju samo oni koji dođu do sajta španskog kluba.

Foto: marca

Rezultat iz Hrvatske je takav da Dinamo ima čak 87 odsto navijača, a Hajduk samo 13 odsto, što je malo verovatno. U Škotskoj Seltik je skupio 72 odsto, a Rendžers 28 odsto glasova, što takođe nije realna slika stanja u državi.

Interesantno je da u glasanju za Grčku uopšte nije ponuđen PAOK.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
GrobarKosmet

pre 5 godina

Glasalo ukuno 1000 navijaca. Jedna stranica objavila i eto...

Radovan

pre 5 godina

Ovo nema veze sa realnoscu,i dobra je konstatacija da je Anketa ogranicena da su glasali samo oni koji su mogli doci do sajta Marke. Sve realne ankete od pre 40 g pa do danas ,su pokazivale da Zvezda,ima oko 10% navijaca, vise,a u anketi Novosti od 1986 godine Partizan je bio ispred Zvezde,i ta anketa se dugo smatrala kao najreprezentativnija posto je u njoj uzelo ucesca oko 750 000 ljudi,sirom EX-YU. Svi ovi podaci su provjerljivi kod lista Novosti. Ali sadasnja realnost je ta da Zvezda ima do 10% navijaca vise.

Peki

pre 5 godina

I da je tacno, a mozda i jeste, mi smo mali ali odabrani, ne moze svako da navija za instituciju i najtrofejnije sportsko drustvo u Evropi posle Reala iz Madrida, mi smo bunt, crna ovca drustva uvek bela vrana

Sumadinac

pre 5 godina

Njih je uvek bilo vise, mi smo odabrani... uvek bilo vise kukolja nego žita

Tadej

pre 5 godina

Ima nas jos vise!!! Oduvek je tako bilo i uvek ce biti! ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE! I da,ne verujem da za JSD navija vise od 10% ljudi u Srbiji. Najveci deo onih koji navijaju za JSD se nalaze u Pristini,N.Pazaru,Osijeku... Tamo je njihova baza. U Srbiji se zna ko je glavni.

Milan

pre 5 godina

Zvezda je uvek bila velika, a mi mali... Zato je naša pobeda veća, kada vas oderemo!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija