• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2019

20:19

MORAMO NA EP POSLE 20 GODINA! Krstajić: Svi da budemo u službi Srbije!

Fudbal

MORAMO NA EP POSLE 20 GODINA! Krstajić: Svi da budemo u službi Srbije!

Podeli vest

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je da Srbija može da se plasira na Evropsko prvenstvo, ali da je očekuje izuzetno težak posao

Srbija je u grupi sa Portugalom, Ukrajinom, Litvanijom i Luksemburgom, a Krstajić kaže da Srbija može do kontinentalnog takmičenja.

Kao i svake godine, spremam se maksimalno ozbiljno i studiozno u poslovima koji me očekuju. Prošla godina bila je puna izazova i mogu da budem zadovoljan da smo izgurali godinu onako kako smo želeli. Počinjemo kvalifikacije koje neće biti nimalo lake. Portugalci su aktuelni evropski šampioni, tu su i uvek neugodni Ukrajinci, mi smo tu koji želimo da posle 20 godina odemo na Evropsko prvenstvo - rekao je Krstajić.

Srbija iznad svih

Možda se neki od vas ne bi složili jer se svašta pisalo, i što je trebalo i što nije. Mislim da je Srbija iznad svih nas i da svi mi trebamo da budemo u službi Srbije
Mladen Krstajić, selektor Srbije

Selektor ističe dobru organizaciju i atmosferu koja je krasila njegov tim u proteklom periodu.

- Možda se neki od vas ne bi složili jer se svašta pisalo, i što je trebalo i što nije. Mislim da je Srbija iznad svih nas i da svi mi trebamo da budemo u službi Srbije – rekao je Krstajić.

Mladen Krstajić pohvalio je defanzivca Partizana Svetozara Markovića i  Luku Jovića, asa Ajntrahta, koji briljira u Bundesligi.

- Sveto je zaista jedan veliki talenat, razlika između njega i mene je što je on upao u vatru pre mene, ja sam došao sa 22 godine. Zaista je budućnost srpskog fudbala, u ovom mometu ako bih ja odlučivao o njegovoj karijeri sigurno bih uticao na to da ostane još nekoliko godina u Partizanu, da se stabilizuje, da zaigra za mladu reprezentaciju što je u ovom momentu prioritet za njega. Mislim da treba da ostavi pečat u Partizanu, da napravi tu pravi korak i da sa tim napravi karijeru u inostranstvu.

Jović ga je igrama u Frankfurtu oduševio.

- Luka Jović je eksplodirao, malo je ko očekivao od njega te partije jer je bio u zapećku u Benfici, pa je došao posle u Frankufrt. Druga liga, druge navike, drugi sistem, ali je on sve to prevazišao sjajno. Mislim da su mu Gaćinović, Rebić i Kostić mnogo pomogi. Oni su jedna družina koja na terenu pokazuje i kvalitet i harizmu i vidi se ta atmosfera među njima. Šta god odluči, on je sebe izgradio kao igrač i mislim da će uspeti gde god da bude igrao – rekao je Krstajić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Nemamo krila...A bez krila se ne leti....- VISOKO...Zar ne Mladene Krstajicu....?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija