• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2019

23:25

ATOMSKI FUDBAL U FIRENCI! Remi uz goleadu Atalante i Fiorentine, u Bergamu se odlučuje finalista

Fudbal

ATOMSKI FUDBAL U FIRENCI! Remi uz goleadu Atalante i Fiorentine, u Bergamu se odlučuje finalista

Podeli vest

Pravo veče sa fudbalske sladokusce bilo je u sredu uveče u Firenci u prvom meču polufinala Kupa Italije između domaće Fiorentine i Atalante završenom sa uzbudljivih 3:3

Da ima sjajne pojedince i petlju da pomrsi konce favoritima Atalanta je pokazala već u ranoj fazi meča kada je golovima Gomeza u 16. i Pašalića u 18. minutu stigla do velikih 2:0 na "Artemio Frankiju", ali su domaći uzvratili preko Kijeze i Benazija, koji su za tri minuta (33. i 36) stigli do izjednačenja.

Ipak, De Run je u 58. doneo novo vođstvo timu iz Bergama, ali je drugo izjednačenje Violi doneo  Murijel u 79. minutu.

Srpski reprezentativac Nikola Milenković odigrao je ceo meč za domaći tim, koji će pokušati da u Bergamu izbori plasman u finale i duel protiv boljeg iz meča Milana i Lacija, koji su dan ranije remizirali bez golova u Rimu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija