• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2019

17:24

MAGIČNI TADIĆ! Razbio Real, pa poslao jaku poruku Srbiji!

Fudbal

MAGIČNI TADIĆ! Razbio Real, pa poslao jaku poruku Srbiji!

Podeli vest

Dušan Tadić, čovek o kojem priča cela Evropa! Razbio je Real Madird, a dan posle utakmice u kojoj je pokazao sav svoj fudbalski sjaj, otkrio je da već misli i na reprezentaciju

- Prelep osećaj, neverovatna noć. Stvano posebna. Mi smo jako veliki klub, ali Real Madrid je najveći na svetu. Mnogo nam znači svima, vec smo mnogo postigli time što smo prošli u narednu fazu, ali ovo je stvarno bilo posebna i nezaboravna noć za sve koji vole Ajaks - rekao je Tadić za Blicsprot.

Srbin zna koliko je pobeda velika.

- Svestan sam jer je u pitanju najveći klub na svetu i trostruki prvak Lige šampiona zaredom.

Tadić veruje da će u istom ritmu nastaviti i u dresu reprezentacije. Na početku kvalifikacija za EP naše momke očekuje meč protiv Portugala.

- Nadam se da hoću, ekipa je najbitnija, ne pojedinac. Dobra su ekipa, treba da ih poštujemo, ali ne da se plašimo. Ima dosta da se igra, treba da idemo korak po korak. Tako smo se plasirali i na Mundijal, tako treba i u ove kvalifikacije za Evropsko prvenstvo da uđemo - poručio je Dušan Tadić.

SVE JE JASNO! Tadićev agent otkrio tajnu Srbinovog uspeha!

UBIO NAS JE TADIĆEV GOL! Madriđani očajni, sezona izgubljena!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija