• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2019

10:05

VREME PROMENA U PARTIZANU! On je prvi platio ceh zbog LOŠIH REZULTATA?

Fudbal

VREME PROMENA U PARTIZANU! On je prvi platio ceh zbog LOŠIH REZULTATA?

Podeli vest

Došlo je vreme za prve promene u Partizanu... Ne, niko od igrala ili trenera nije dobio otkaz, crno-beli su rešili da promene doktora

Sezona za zaborav... Posle poraza od Radničkog iz Niša jasno je da će Partizan teško i do drugog mesta Ceh je platio doktor Ilija Rosića. Umesto njega u Humsku se vratio Sead Malešević.

- Razočaran sam prognozama koje su govorile da njihove povrede neće predstavljati ozbiljniji problem, pa se kasnije sve prolongiralo. Sada smo zbog toga u teškoj situaciji - rekao je sprotski direktor Ivica Iilev i na taj način najavio da nije baš zadovoljan radom lekarske službe.

Maleševiću ovo neće biti prvi put u Humskoj, a sa druge strane Rosić nije dobio otkaz, već će brinuti o mlađim kategorijama.

(FOTO) SUZE U HUMSKOJ! Njemu je najteže pao poraz Partizana!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 5 godina

Prvi koji treba da ode je Vučelić pa za njim odmah Ružić, i cela uprava!!! Jedino tako ćemo spasiti partizan i vratitit ga na prvo mesto.

AS

pre 5 godina

PA OVO NEMA NIGDE, SAMO U PARTIZANU. LJIGAVAC OKRIVIO I SMENIO DOKTORA ZBOG LOŠIH REZULTATA. BAŠ JE JADAN.

Jadbgd

pre 5 godina

Vratite Dejana Ilića u Partizan pod hitno bez obzira na cenu.Neko mora stručan da vodi igrački kadar a ne da van stroja uvek bude par igrača. To je za početak.....posle idu dalje zamene kadrova.

Jadbgd

pre 5 godina

Partizan pod hirno treba da vrati Dejana Ilića u svoje redove.Ovako veliki broj povredjenih igrača poslwdnjih godina je nenormalan.Bez pravog stručnjaka za kondicionu pripremu igrača nema ni pravog fudbala.Posle treba dalje menjati ljude i dovoditi stručnjake- školovane da rade svoj posao a nesposobne što pre oterati.Onda

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija