• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2019

14:52

POTERA ZA SITIJEM SE NASTAVLJA! Liverpul jači od Barnlija ali i očajnog sudije Marinera

Fudbal

POTERA ZA SITIJEM SE NASTAVLJA! Liverpul jači od Barnlija ali i očajnog sudije Marinera

Podeli vest

U utakmici 30. kola Premijer lige fudbaleri Liverpula uspeli su da na svom terenu slave protiv Barnlija i to posle prokreta - 4:2 (2:1)

"Crveni" nastavljaju svoju poteru za Mančester sitijem. "Građani" su ostali na prednosti od jednog boda, a Liverpul je prešao dug put na ovom susretu.

U sedmom minutu gost je poveo. Strelac je bio Vestvud dirketno iz kornera. Bio bi to zaista sjajan gol da čuvara mreže Liverpula Alisona nisu držala dva igrača rivala. Lopta je završila u mreži, a očajni sudija Andre Mariner ostao je nem

Ipak, ova greška nije poremetila Liverpul. Brzo su došli sebi i vratiili se u meč. Razlika u kvalitetu je došla do izražaja. 

U 19. minutu Firmino je pogodio za 1:1, a samo 10 minuta kasnije Mane je ispravio nepravdu. Dao je gol za 2:1 i tako pogurao Liverpul na ovom susretu. Mane se odlično snašao posle "flipera" u kaznenom prostoru i uspeo je da pogodi mrežu.

Pitanje pobednika rešio je Roberto Firmino drugim golom na susretu. On je bio precizan u 67. minutu.

Napadali su domaći do kraja, ali prvi je pogodio Gudmundson za goste. Smanjio je na 3:2, ipak, brzo je usledio odgovor. Mane je posle kontre, drugim golom na susretu stavio tačku na utakmicu.

Na kraju se postavlja logično pitanje, šta bi bilo da tim sa "Enfilda" nije uspeo da pobedi, Mariner mora da odgovara za grešku. U igri je titula Premijer lige!

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

(VIDEO) BRUKA I SRAMOTA U ENGLESKOJ! Navijač utrčao u teren i brutalno udario igrača Vile PESNICOM

ŠTA BI BILO DA SE OVO DESILO KOD NAS? Liverpul se bori za titulu, a sudija ga je UNAKAZIO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija