• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2019

09:33

NAJGORA MOGUĆA VEST ZA "DELIJE"! Milojević odlazi na kraju sezone!

Fudbal

NAJGORA MOGUĆA VEST ZA "DELIJE"! Milojević odlazi na kraju sezone!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević indirektno je najavio rastanak s crveno-belima na kraju sezone! On je rekao da ni navijačima, niti bilo kome iz kluba, ne može da obeća da će naredne sezone voditi Zvezdu.

Na taj način Milojević je dodatno podgrejao spekulacije da će se u maju oprostiti od crveno-belih i to najverovatnije s titulom ili "duplom krunom"

Ugovor do 2020.

 

Milojević je protiv Rada 100. put kao trener vodio Crvenu zvezdu, u koju je stigao u leto 2017. godine. Prve sezone su crveno-beli igrali Ligu Evrope i prošli u nokaut fazu tog takmičenja, da bi ove sezone otišli korak dalje i plasirali se u Ligu šampiona.

Cilj svih u Ljutice Bogdana je da i naredne sezone igraju elitno takmičenje, ali je veliko pitanje da li će ekipu voditi isti trener iako Milojeviću ugovor ističe u leto 2020.

- Ne mogu da obećam da ću i naredne sezone biti trener Zvezde. Nisam neko ko pravi dugoročne planove. Dok traje biće lepo, ali sve ima svoj kraj. Lepo je jednom prilikom rekao Jirgen Klop:"Nemojte o meni da pričate kada dolazim, jer znam da me čekaju hvalospevi. Sudite o meni kada budem odlazio - kazao je Milojević za Mocart sport.

JUVENTUS POGURAO ZVEZDU U NEDODIRLJIVU ČETVORKU! Evo zbog čega su na "Marakani" srećni zbog poraza šampiona Italije

 

Trener crveno-belih je priznao da je i do sad bilo situacija kada je razmišljao da ode iz Zvezde.

- Jesam, razmišljao sam o tome... Treneru se obnavlja ugovor na svakoj utakmici. Uživam u fudbalu i radu s mojim drugarima. Kada to počne da me pritiska i opretećuje, ja ću otići. Kada bih otišao iz kluba, odmah bi počele teorije zavere:"Ej, Miloje je otišao zbog Pere, Mike ili Žike". Ja nisam morao da odem iz Čukaričkog, ali sam otišao jer sam osetio da sam prazan. Da to što radim više nema smisla, jer ja neću da budem hrčak koji stalno vrti točak u krug - istakao je strateg Zvezde. 

Milojević je naglasio i da bi voleo da Zvezda bude redovan učesnik Lige šampiona.

- Voleo bih da do kraja mog mandata Zvezda bude stabilan klub. Prema istoriji, nama jeste mesto među velikanima i imamo pravo da se poredimo sa Liverpulom i PSŽ-om. Mi bismo morali stalno da igramo Evropu, a bilo bi lepo da to stalno bude Liga šampiona.

Zna Zvezdu u dušu

 

Na pitanje da li je najbolji trener crveno-belih u 21. veku, Milojević je odgovario da ne voli da priča o sebi.

- Ne, pogotovo ne na takav način. Bilo je mnogo dobrih trenera. Neki se nisu snašli, ali moja velika prednost je što sam znao klub iznutra. To mi je mnogo pomoglo. U Zvezdi ako se ne snađete u prvo vreme, onda vas to vreme pojede - naglasio je Milojević.

 

"Klopinjo" idealan trener

Šef struke Crvene zvezde je pokušao da "sklopi" idealnog trenera.
- Pokušavam da napravim foto-robot idealnog trenera. Klop je najbolji do 60. minuta, onda da dođe Murinjo da se sve to zatvori. Sad se pojavio Solskjer. Ovo se njemu ne dešava slučajno, zna Mančester iznutra - objasnio je Milojević.

 

 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Najbolja vest da ode

pre 5 godina

Kakve on igrace ima,veze on nema.Obican bunkeras,i sreckovic,u Salzburgu Milic Simic starteri,rezerve Pavkov,Jovancic,bog je tada spasio Zvezdu da ne primi 5 komada.Pavkov ga spasava tada,proriv Liverpola,i njemu Boace u derbiju igra ,covek koji bio rezerva u Kini i oterali ga,Pavkov ulazi i opet ga cupa.Covek veze nema pokazao u derbiju.Lalatovic ih tuce kod kuce,Spartak,svi ,a on neume bunkeras da postavi pravu ekipu za one krljase i kostolomce.Stojkovic,Simic,Ben,Boace i Jovicic nemaju mesto u Zvezdi.Mora da igra Pavkov,Ivanic,Ebesilio,Jirka pa i Joveljic.Upropastio Melega,neznam samo sta se desilo sa Kafuom da li procena 'velikog strucnjaka da nije za Zvezdu kao sa Melegom.Zato idi sto pre i da dodje pravi zvezdas Lalatovic koji igra ofanzivno a ne ko ovaj bunkeras.

Coku

pre 5 godina

Dovesti Ivana Jovanovića i zavladati Evropom. Miloje je samo imao sreće i da nije bilo Pavkova njega odavno ne bi bilo u ZVEZDI.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija