• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2019

17:27

JEDVA ČEKAM DA NAPUSTIM FUDBAL! Engleski bek se još nije oporavio od rasizma u Podgorici!

Fudbal

JEDVA ČEKAM DA NAPUSTIM FUDBAL! Engleski bek se još nije oporavio od rasizma u Podgorici!

Podeli vest

Levi bek engleske fudbalske reprezentacije Dani Rouz još se oporavlja od uvreda koje na njegov račun izrekla grupica navijača Crne Gore u kvalifikacionom meču za Evropsko prvenstvo

Rouz je bio jedan od trojice igrača engleskog kluba koji su se pretposšlog ponedeljka našli na meti navijača Crne Gore, koji su optuženi za rasizam, ali bek Totenhema ne veruje da će oni biti adekvatno kažnjeni.

- Dosta mi je, jedva čekam da napustim fudbal. Imam još pet, šest godina karijere ispred sebe i ne mogu da dočekam da se završi ta farsa. Strašno je kako ti neko može pokvariti stvari u minutu. Do kraja karijere želim samo uživati u fudbalu, a zatim ne želim da mu se vraćam - rekao je Rouz za britanske medije.

Rouz je slikovito objasni kakvu kaznu očekuje za izgrednike.

Tužno je to, kažnjavaju ih tako mizerno... Više novca potrošim u jednom izlasku u Londonu nego što oni dobiju novčane kazne. Ako ih ne kazne drastično šta očekivati? Pa moj trener dobio je dve utakmice suspenzije zbog svađe sa sudijom Majkom Dinom protiv Barnlija, Kakva su to merila - zapitao se Rouz.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija