• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2019

10:23

(VIDEO) ŠTA ĆEŠ TI, ČOVEČE, NA GOLU? Spektakularan pogodak rumunskog golmana!

Fudbal

(VIDEO) ŠTA ĆEŠ TI, ČOVEČE, NA GOLU? Spektakularan pogodak rumunskog golmana!

Podeli vest

Neverovatnu majstoriju izveo je rumunski golman na meču Pašani - Somuz Faltičen kada je iz slobodnog udarca u 94. minutu doneo remi svom timu

Somuz Faltičen je gubio do pred kraj meča sa 2:1, sve dok se poslednja nada nije pojavila u vodu slobodnog udarca.

Znajući da nema boljeg šutera u ekipi od sebe, golman je opalio prangiju sa 40 metara i doneo izjednačenje i veliko slavlje svoga tima.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija