• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2019

18:17

KAD NE MOGU SAMI, MOGU UZ POMOĆ "PRIJATELJA"! Zvezda im nastavila košmar, ali je Salcburg konačno skinuo kletvu!

Fudbal

KAD NE MOGU SAMI, MOGU UZ POMOĆ "PRIJATELJA"! Zvezda im nastavila košmar, ali je Salcburg konačno skinuo kletvu!

Podeli vest

Fudbaleri Salcburga nisu mogli da saznaju lepše vesti ove srede uveče kada je Ajaks ispao iz Lige šampiona. Austrijska ekipa čekala je da Holanđani ne osvoje "ušati" trofej kako bi se posle 14 godina domogli grupne faze elitnog takmičenja i konačno su u tome uspali

Fudbaleri Salcburga bez borbe će se naći u grupnoj fazi Lige šampiona. Prošle sezone na putu ka tome zaustavila ih je Crvena zvezda koja je posle 0:0 u Beogradu sjajnom igrom u Austriji uspela da posle 2:2 dođe do plasmana među najbolje 32 ekipe u Evropi.

NEĆE VAM BITI DOBRO! Real potpisao najveći ugovor u istoriji, zaboleće vas glava kada budete videli koliko će para dobiti!

Ipak, postoji još jedna stvar koja "koči" Austrijance, a to je što Totenhem mora u poslednjem kolu Premijer lige da overi mesto koje vodi u Ligu šampiona. Ipak, gotovo je nemoguće da se desi suprotno. Slavlje Salcburgu može da pokvari Arsenal, ukoliko slavi, a "pevci" izgube, ali je "topdžijama" u tom slučaju potrebna pobeda od čak osam golova razlike što, složićete se, nije baš realno.

Dakle, ekipa iz Austrije već može da slavi, a sigurno da će dugo pamtiti Lukasa Mouru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija