• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2019

20:51

NAKLON DO PODA, GOSPODINE GATUZO! Italijan napustio Milano i oprostio ogroman dug!

Fudbal

NAKLON DO PODA, GOSPODINE GATUZO! Italijan napustio Milano i oprostio ogroman dug!

Podeli vest

Fudbalski klub Milan potvrdio je da Đenaro Gatuzo nije više trener tog kluba. Nakon skoro dve godine u taboru "rosonera" nekadašnji fudbaler ovog kluba odlučio je da je vreme za rastanak

Saopštenje Milana o odlasku Gatuza stiglo je ubrzo nakon što je klub potvrdio da je ostavku podneo i sportski direktor Leonardo. Kako je objašnjeno u saopštenju na sajtu Rosonera, dve strane brzo su došle do sporazumnog raskida ugovora, a italijanski Skaj odmah je objavio da se Gatuzo odrekao plate za preostale dve godine, što je otprilike 11.000.000 evra bruto (pre poreskih odbitaka). 

- Imao sam privilegiju da upoznam Đenara Gatuza i sarađujem s njim tokom poslednjih šest meseci otkako sam u klubu. Rino je dao sve od sebe u ovoj sezoni, radio je neumorno i uvek preuzimao punu odgovornost za sve svoje poteze. Klub mu je uvek bio iznad svega i zato iz dubine duše kažem: 'Hvala ti, Rino'. Bilo je zadovoljstvo - izjavio je generalni direktor Milana Ivan Gazidis.

Gatuzo, koji je kao igrač u Milanu proveo 13 godina, bio je trener tog kluba od novembra 2017. godine kada je zamenio Vinčenca Montelu. 

ITALIJANI ODLEPILI ZA MIHOM! Velikani u ratu za Srbinom!

On je tokom boravka u Milanu kao trener upisao 40 pobeda, 22 nerešene utakmice i 20 poraza.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija