• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2019

22:55

(VIDEO) HAOS U SPLITU! Navijači Hajduka posle velike bruke utrčali na teren da se OBRAČUNAJU SA FUDBALERIMA!

Fudbal

(VIDEO) HAOS U SPLITU! Navijači Hajduka posle velike bruke utrčali na teren da se OBRAČUNAJU SA FUDBALERIMA!

Podeli vest

Navijači Hajduka iz Splita teško su podneli eliminaciju njihovog tima iz Lige Evrope pa su nakon poraza od Gzire uleteli na teren da se obračunaju sa igračima na "Poljudu"

Prema pisanju hrvatskih medija, oko tridesetak navijača koji su probili tartan stazu, pokušali su da dođu i do svečane lože sa upravom kluba, ali se sve na kraju završilo na verbalnim uvredama.

(VIDEO) MALTEŽANI PONIZILI HRVATE I IZBACILI IH IZ EVROPE! Hajduk na "Poljudu" poražen od amatera!

Upad navijača, ali pre svega šokantan poraz i eliminacija, motivisali su i pristalice splitskog kluba na zapadnoj tribini da se okrenu prema ljudima iz rukovodstva u loži, i krenu da ih vređaju.

Srećom, sve je prošlo bez težih posledica po fudbalere.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

Oni i dalje navijaju za taj srpski tim. Pitam se dali igraju i pod starom srpskom zastavom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija