• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2019

21:33

DA LI ĆE BITI MESTA ZA LUKU I MATIJU? Evo kada Tumbaković objavljuje spisak igrača za Portugal i Ukrajinu!

Fudbal

DA LI ĆE BITI MESTA ZA LUKU I MATIJU? Evo kada Tumbaković objavljuje spisak igrača za Portugal i Ukrajinu!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković objaviće u petak spisak igrača na koje računa za kvalifikacione duele protiv Portugala i Ukrajine za odlazak na Evropsko prvenstvo, koji su na programu narednog meseca

Ono što bi trebalo da predstavlja najveću promenu u odnosu na prethodne kvalifikacione cikluse pod komandom bivšeg selektora Mladen Krstajića, jeste najavljeni povratak Luke Milivojevića i Matije Nastasića.

Obojica igrača su, uz Marka Grujića i Ivana Obradovića, zbog zahlađenih odnosa sa bivšim selektorom, odbili da igraju za reprezentaciju dok se on nalazi na toj funkciji, a sa dolaskom Tumbakovića FSS je učinio sve napore da ih vrati.

Sudeći prema raspoloženju koju je Tumbaković osetio razgovarajući sa dvojicom igrača u Engleskoj, odnosno Nemačkoj, trebalo bi očekivati da se nađu obojica na spisku.

Srbija će 7. septembra na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv Portugala, dok će tri dana kasnije gostovati Luksemburgu.

Vodi Ukrajina sa 10 bodova iz četiri utakmice, Luksemburg ima četiri iz četiri, Portugal dva iz dve, a Litvaniju jedan iz tri susreta.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija