• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2019

17:31

(VIDEO) MINHENSKA MAŠINERIJA ZDROBILA MAJNC! Bajernova rapsodija za Zvezdinu brigu, Grujićeva Herta poražena od Šalkea

Fudbal

(VIDEO) MINHENSKA MAŠINERIJA ZDROBILA MAJNC! Bajernova rapsodija za Zvezdinu brigu, Grujićeva Herta poražena od Šalkea

Podeli vest

Fudbaleri Bajerna iz Minhena ubedljivo su pobedili na "Alijanc areni" ekipu Majnca rezultatom 6:1 u 3. kolu nemačke Bundeslige

Gosti iz Majca su poveli već u šestom minutu golom Boetijusa, ali se mašinerija pod komandom Nika Kovača upalila od 36. minutu golom Francuza Pavara za izjendačenje, a potpuni preokret pre odlaska na odmor doneo je David Alaba u 45. minutu.

Drugo poluvreme donelo je čak četiri gola u mreži gostiju. Prvenac u dresu nemačkog šampiona postigao je pozajmljeni fudbaler Intera Ivan Perišić u 54. minutu nagovestivši goleadu koja je nastavljena pogocima Kingslija Komana deset minuta kasnije, Roberta Levandovskog u 78. i završila se rutinskom egzekucijom mladog Alfonsa Dejvisa u 81.

Bajern je ovom pobedom pokazao da računa na najviše domete ove sezone, a ubedljiv trijumf svakako da nije obradovao navijače Crvene zvezde koji će za 20-ak dana doći na noge nemačkom velikanu.

Ubedljivi poraz u Gelzenkirhenu protiv Šalkea doživeli su fudbaleri Herte u čijem sastavu je bio Marko Grujić, dok u redovima domaćeg tima nije bilo Matije Nastasića. Čak dva od tri gola su postigna nakon što su Hertini igrači tresli svoju mrežu. Najpre je Stark u 38. minutu postigao autogol, a zatim je Rekik u 48. učinio isto za visoko vođstvo domaćem tima, koji je do konačnih 3:0 stigao pogotkom Kenija u 85.

Fudbaleri Kelna stigli su do prve pobede u ligi golom Tunižanina Šhirija u u drugom minutu nadoknade vremena za konačnih 2:1 na gostovanju Frajburgu. Prethodno su domaći poveli autogolom Čikosa u 40. minutu, a poravnanje "jarčevima" doneo je iskusni Modeste u 52.

U preostalim mečevima trećeg kola igranim u istom terminu viđena su dva nerešena rezulata. Bajer i Hofenhajm su u Leverkuzenu odigrali meč bez golova, dok su Volfsburg i Padeborn odigrali 1:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija