• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.09.2019

14:50

SVE OTKRIVENO! Sergej dobio novi ugovor, zna se i koliko će ZARAĐIVATI!

Fudbal

SVE OTKRIVENO! Sergej dobio novi ugovor, zna se i koliko će ZARAĐIVATI!

Podeli vest

Fudbalski reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić spreman je da potpiše novi ugovor sa Laciom na pet godina, prenosi Sport Medijaset

Kako se navodi, dogovorena je nova saradnja prema kojoj će Sergej po sezoni zarađivati oko tri miliona evra i to bez bonusa za golove i asistencije.

Sergej želi da ostane u Rimu, i predsednik kluba Kluadio Lotito nema nameru da ga pusti u Inter ili Juventus, koji već duže vreme žele transfer Srbina.

OTKRIVENE PLATE SRBA U SERIJI A! Evo ko IGRA ZA MILIONE, a ko za SIĆU!

SERGEJ NE MRDA NIGDE! Dobiće novi ugovor i MILIONE od Lacija!



Ipak, Milinković-Savić sa agentima hoće da u novi ugovor ubaci izlaznu klauzulu, veruje se oko 100 miliona evra i samo je pitanje da li će ona biti dogovorena.



Bivši đak Vojvodine je pre četiri godine stigao u Lacio iz belgijskog Genka i postao jedan od najboljih vezista Serije A, a prošle sezone izabran i za najboljeg.

(FOTO) NI JUVE, NI NAPOLI, NI ROMA! Ovaj klub iz Serije A najviše zarađuje od sponzora!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
amadeus

pre 4 godine

Ne živi u oblacima mali!! Ne vrediš ni 10 miliona amoli 1000. Šta si pokazao od fudbala??? To ti menadžer puni glavu, oladi mali.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija