• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2019

20:54

(VIDEO) "KRALJEVSKI KLUB" JEDVA DO REMIJA! Klub Briž ispustio pobedu na gostovanju protiv Reala

Fudbal

(VIDEO) "KRALJEVSKI KLUB" JEDVA DO REMIJA! Klub Briž ispustio pobedu na gostovanju protiv Reala

Podeli vest

Belgijski Klub Briži izvukao je bod na gostovanju protiv madridskog Reala (2:2). Remi sa tako velikom ekipom zvuči zadovoljavajuće, ali "plavo-crni" su imali pobedu u šaci, jer su na kraju prvog poluvremena vodili 2:0

Šok "kraljevskom klubu" u Madridu priredio je Nigerijac Emanuel Denis koji je dva puta smestio loptu u mrežu slavnog kluba.

Foto: Tanjug

Oba gola (9,39) pratile su komične situacije u kojima je Denis bio jako blizu saplitanja, ali uspeo je da se izvuče, a zatim dva puta priredi slavlje belgijskim navijačima.

Foto: Tanjug

Igrači Zinedina Zidana u drugom poluvremenu su preuzeli incijatavu, što im je donelo jedan bod. Prvo je bio precizan Serhio Ramos (55), a onda je Kazemiro u 85. minutu postavio konačan rezultat.

Foto: Tanjug

Naš reprezentativac Luka Jović nije dobio šansu od Zinedina Zidana. On je celi meč presedio na klupi.

Foto: Tanjug

Šahtjor iz Donjecka na gostujućem terenu pobedio je italijansku Atalantu. Strelci za Ukrajnice bili su Moraeš (41) i Solomon (95), dok je za domaće precizan bio Zapata (28)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija