• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2019

00:10

EKIPA IGRA NA MAHOVE! Matijašević zamera igračima, ali i šalje jaku poruku pred odlučujuća dva kola!

Fudbal

EKIPA IGRA NA MAHOVE! Matijašević zamera igračima, ali i šalje jaku poruku pred odlučujuća dva kola!

Podeli vest

Sportski direktor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Matijašević rekao je da će se "orlovi" za plasman na Evropsko prvenstvo boriti sve dok budu imali šanse, ali je istakao i da nije skroz zadovoljan izdanjem u pobedi protiv Litvanije (2:1)

Srbija je slavila u Viljnusu sa 2:1 u 8. kolu kvalifikacija za EURO, a Matijašević se uprkos bodovnom zaostatku nad Portugalom ne predaje pred završna dva kola.

- Dok god imamo šanse igraćemo na pobedu, stvaramo tim... imamo teoretske sanše, da Portugal kiksne bar jednu. Ako ne uspemo, onda barem da se spremimo za mart - rekao je Matijašević.

Bivši sportski direktor Čukaričkog rekao je prokomnetarisao igru našeg tima.

- Mitar je odlicčn, ali ekipa igra dobro na mahove. Mogli smo opet da primimo gol na kraju. Razumem i njih, težak teren, falilo nam dosta igrača, ali moramo bolje - zaključio je Matijašević.

Srbiji predstoje dueli protiv Luksemburga i Ukrajine u novembru kada će se znati da li će uspeti da se kao druga plasira na Evropsko prvenstvo prvi put posle 19 godina ili će čekati baraž u martu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija