• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2019

08:21

NAJBIZARNIJI UDAR NA JOVIĆA DO SADA! Španci zameraju Luki što se NE SMEJE na treningu!

Fudbal

NAJBIZARNIJI UDAR NA JOVIĆA DO SADA! Španci zameraju Luki što se NE SMEJE na treningu!

Podeli vest

Ko o čemu, mediji iz Španije o Luki Joviću. Naravno ni sada nemaju lepu reč, a postaje već i smešno šta se sve zamera Srbinu

Dres Reala nije lak... Teško ga je nositi posebno ako od početka ne krene sve kako treba. Jović je i sam kriv za mnoge stvari koje mu se dešavaju, ali ovo je sve otišlo suviše daleko. Nije ni dobio šansu da bi bio na ovakvom udaru.

Kako piše list "El Confidential" Jović ima problem da komunicira sa saigračima i trenerom Zidanom. Još uvek nije naučio jezik i to mu je prepreka.

- Jović je ćutljiv, introvertan i kao da se zaključao u sebe. To je ponašanje koje odaje i na treninzima i ne bi trebalo da brine ako se ne ispolji na mečevima, ali... Real Madrid treba igrača koji odmah predstavlja pretnju - da grize, vrši presing i bude uspešan u tome - piše "El Confidental".

DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE! Jović će konačno dobiti šansu i to sve zbog Benzeminih muka!

LUKA JOVIĆ SE KONAČNO OGLASIO! Ovako je odgovorio na udare španskih medija, dok uživa sa ovom lepoticom! (FOTO)

Otišli su i korak dalje. Pored svih zamerki na Lukin račun, ovo je najbizarnija.

- Joviću bi koristilo da se malo smeje na treniznima, preozbiljan je veruju u Real Madridu, potpuno suprotno od mladih Brazilaca - navodi isti izvor.

Luka je na udaru, Real u vanrednom kolu igra protiv Leganesa (21.15), a ako dobije šansu Srbin bi baš na ovom meču mogao da konačno razbije maler i preokrene situaciju u svoju korist. Sada nije dobro...

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Možda je shvatio da je prerano otišao u Real.Mislim da je trebao još da se iskali u Ajntrahtu u pravog igrača,ali novac čini ćuda od pojedinih.

Mrki

pre 4 godine

Ne znam zasto bilo koga cudi to sto Spanci negativno pisu o Luki?! Momak je dosao u najtrofejniji i najpoznatiji klub na svetu i dobijao je sansu da igra a ponasa se kao izgubljen u vremenu i prostoru. Koga cude sve te kritike kad momak nije dao gol skoro godinu dana? Dobijao je sansu i u reprezentaciji a nije hteo da igra potiv Luksemburga pa bar tu da pistigne gol i zacepi im usta a on ni to nece. Sve su u pavu spanski mediji.

maja

pre 4 godine

Luka je bolji od tih svih Brazilaca,nema on s kim da igra (tj da saradjuje)igraju svi za sebe ,eto i Azar nemoze nek mu daju lopte u prostor i nek igra svoju špoziciju pa cete videti,, vec spanski mediji rade za one koji ih plaćaju a to su vam ti brazilci...........jedan je Lukaaaaaaaaa

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija