• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2019

16:22 >> 15:16

ZVEZDA U 87. IZBEGLA PORAZ U IVANJICI! Boaći se onesvestio, pa mu je poništen gol, crveno-beli posle mnogo muka do boda (VIDEO)

Fudbal

ZVEZDA U 87. IZBEGLA PORAZ U IVANJICI! Boaći se onesvestio, pa mu je poništen gol, crveno-beli posle mnogo muka do boda (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde mučili su se, ali izbegli poraz i odigrali sa Javorom u Ivanjici 1:1 u 16. kolu Superlige Srbije

Posle ubedljivog poraza od Totenhema u Ligi šampiona, crveno-beli nisu uspeli da zaleče rane u domaćem šampionatu. Osvojili su samo bod u meču sa Javorom.

Domaćin je vodio od 25. minuta i pogotka Petkovića, a crveno-beli su nakon nekoliko promašenih šansi i poništenog gola poravnali rezultat u 87. minutu preko Jevtovića.

Javor je krenuo odvažno i agresivno protiv šampiona Srbije. Uzbudljivo je meč počeo. U 10. minutu je Dolmagić pao u kaznenom prostoru posle duala s Rodićem ali sudija Piper je pokazao da nema penala i da se igra nastavi. 

Foto: Starsportphoto

 

Nekoliko minuta kasnije Simić je bio u solidnoj šansi, ali nije uspeo da zatrese mrežu. Potom je Zvezda u 17. minutu prokockala dve prilike za vođstvo. Prvo je golman Javora zaustavio šut Rodiću, a onda je na odbijenu loptu naleteo Ivanić, ali je sa gol linije izbacio jedan igrač Javora.

Propuštene šanse kaznio je domaćin u 25. minutu kada je Petković doneo prednost Javoru. Do kraja poluvremena Javor je mogao da duplira vođstvo. Ali, i Ben da izjednači rezultat, ali nije bilo promene. Imala je Zvezda čak devet šuteva u prvom delu meča, četiri su išla u okvir gola, ali nije uspela da izjednači rezultat.

Pokušavala je u nastavku na sve načine da dođe do izjednačenja. Prvo su soledne šanse u 57. minutu prokockali Simić i Milunović, s druge strane i Javor je mogao da duplira vođstvo, ali se mreže nisu tresle sve do 77. minuta. Tomane je prosledio loptu do Boaćija, ali su sudije procenile da je napadač iz Gane bio u ofsajdu. 

Delovalo je da do kraja ipak neće biti promene rezultata, ali crveno-beli su ipak pogotkom u 87. minutu izgeli poraz u Ivanjici. Simić je poslalo loptu do Boaćija, a on odložio loptu za Jevtovića, koji je doneo izjednačenje srpskom šampionu.

 

JAVOR - CRVENA ZVEZDA 1:1 (1:0)

 

Strelci: Petković u 25 - Jevtović u 87. minutu 

Stadion: Kraj Moravice. Sudija: Petar Piper.

JAVOR: Lazović, Parišić, Kolaković, Amanović, Jevremović, Dolmagić (od 73. Đerić), Kuveljić, Maričić (od 84. Cuckić), Piščević, Petković, Mrkaić.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gajić, Milunović, Babić, Rodić, Vulić, Kanjas (od 46. Tomane), Ben, Ivanić (od 68. Jevtović), Simić, Boaći.

TOK MEČA

Drugo poluvreme

 

91. minut - Nakon centaršuta Rodića, glavom je pokušao Boaći, ali nije bilo većih problema za golmana domaćih.
 

90. minut - Igraće se još pet minuta u Ivanjici.

87. minut - GOL! Zvezda je izjednačila na 1:1. Simić je poslalo loptu do Boaćija, a on odloćio loptu za Jevtovića, koji donosi izjednačenje srpskom šampionu.

86. minut - Tomane šalje loptu visoko preko gola posle kornera koji je izveo Boaći.

79. minut - Imala je Zvezda slobodan udarac sa oko 17 metara, ali je udarac Miloša Vulića bio loš. 

77. minut - Poništen je gol Zvezdi. Tomane je poslao loptu za Boaćija ali je sudija pokazao da je napadač Zvezde u ofsajdu.

72. minut - Javor nastavlja da preti. Posle kornera na drugoj stativi se našao Piščević, koji je glavom šutirao pored stative. 

70. minut - Milunović je sada odlično intervenisao ispred svog gola. Umalo 2:0 na Javor!

68. minut - Ivanić je napustio teren, u igri je Jevtović.

68. minut - Slobodan udarac za Zvezdu, šutirao je Boaći, ali nema promene rezultata.

64. minut -  Pao je Boaći i ostao nepomično da leži na terenu a sudija je pokazao da se igra nastavi. Delovalo je jezivo, ali nije ništa ozbiljno, ustao je napadač Zvezde i vratio se u igru.

Bunio se i Borjan, pa je dobio i žuti karton.

61. minut - Boaći je sada ubacio loptu u petarac Javora, ispucao je golman Lazović, ali pravo u Tomanea.

61. minut - Odlična intrvencija  Borjana, koji je spečio Piščevića da duplira vođstvo Javora.

60. minut - Pokušavaju crveno-beli da dođu do izjednačenja, ali bez veći šansi za sada.

56. minut - Simić je pokušao posle kornera, ali je Piščević bio na pravom mestu, i otklonio opasnost.

51. minut - Pokušaj Vulića, ali lopta završava preko gola

47. minut -  Maričić probao sa nekih 17 metara, ali je bio prilično neprecizan.

46. minut - Izmena u Zvezdi, Tomane je zamenio Kanjasa.

Foto: Starsportphoto

 

Prvo poluvreme 

45. minut - Kakva prilika za Zvezdu, ali strašno brani Lazović na golu Javora. Boaći je izašao pred golmana domaćina, ali je Lazović i ovu bitku dobio. 

41. minut - Ostaje 1:0 za Javor, Piščević je poslao loptu pored gola. Još jedna dobra šansa za domaćine prokockana.

38. minut - Burjanu je ispala gopta pred golom, imao je sreće, niko od domaćih igrača nije stigao to da kazni.

37. minut - Još jedna dobra šansa za Javor. Borjan je zaustvio šut Mrkajiću, ljut je na saigrače čuvar mreže Crvene zvezde.

31. minut - Opet je zapretio Javor, Maričić je imao šansu da duplira prednost, ali je njegov šut izblokiran.

28. minut - Šansa za Zvezdu, ali Ben iz vrlo izgledne pozicije šalje loptu preko gola, nema izjednačenja.

25. minut - GOL! Poveo je Javor 1:0, Petković je doneo prednost domaćinu!  Sjajna akcija sa levog krila. Mrkaić je na petercu našao Petkovića, a on savladao Borjana. 

22. minut - ben je sada centrirao, Babić je pokušao da prebaci na drugu stativu gde je bio Boaći, ali nema promene rezultata.

17. minut - Kakva šansa za Zvezdu. Prvo je Lazović zaustavio šut Rodiću, a onda je Ivanović propustio šansu da odbijenu loptu smesti u gol. Sa gol linije je izbio jedan igrač Javora.

12. minut - Odlična prilika za Simića. Prihvatio je dugu loptu koju je poslao Gajić i uputio udarac ka golu Lazovića, ali je golman Javora sigurno intervenisao.

10. minut - Dolmagić je bio u duelu sa Rodićem pred golom Zvezde i pao, ali sudija je pokazao da nema prekršaja i da se igra nastavi. Bio je besan na sudiju igrač Javora, ali džabe. Nema penala za Javor.

9. minut - Vulić je pokušao, ali se okliznuo, pa nisu domaćini imali problem da se odbrane, lopta je otišla daleko preko gola.

8. minut - Slobodan udarac za Zvezdu, a Amanović nakon prekršaja na Benu na ivici kaznenog prostora dobija žuti karton.

7. minut - Gužva pred Borjanovim golom, izblokiran je šut Petkovića, tačnije, on je pogodio saigrača. Potom je Gajič otklonio opasnost.

5. minut - Ben je uposlio Boaćija na ivici kaznenog prostora, ali je napadač Zvezde pogodio sudiju Pipera. 

1. minut - Počeo je meč u Ivanjici.

 Kapiten Crvene zvezde za ovu utakmicu je Milan Borjan

Ovako su meč najavili na zvaničnoj Tviter stranici Javora.

 

 

13.42 - Šansu da se dokažu dobili su igrači koj su dosad imali manju minutažu, među njima Ivanić, Babić, Gajić...

 

 

13.36 - Trener Crvene zvezde Vladan Milojević odlučio je da odmori veliki broj igrača iz utakmice sa Totenhemom, pa su van protokola ostali Marin, Garsija, Van la Para, kao i povređeni Pavkov

13.30 - Dobrodošli na blog našeg poratal koji je posvećenon utakmici između Javora i Crvene zvezde.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
E moj Miloje

pre 4 godine

Da li i sada budzet u pitanju,ili se upitas nekada da igru nemate.Oterali ste Savica i Stojkovica stubove odbrane.Nema trcanja,nema agresivnosti u igri.Sve losije igrate,Zvezdi treba novi pomocni trener,menjaj Kosanovica i ne slusaj ga vise,zna samo dobro da prica u praksi nista.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija