• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2019

17:50

ČUVENI FUDBALER DOBIO OTKAZ ZBOG SE*SI VODITELJKE! Kasano nasrnuo na zgodnu Đurđu, pa oteran sa posla! (FOTO)

Fudbal

ČUVENI FUDBALER DOBIO OTKAZ ZBOG SE*SI VODITELJKE! Kasano nasrnuo na zgodnu Đurđu, pa oteran sa posla! (FOTO)

Podeli vest

Antonio Kasano, nekada čuveni fudbaler, a do skoro stručni konsultant jedne italijanske televizije, dobio je otkaz nakon što je nasrnuo na zgodnu voditeljku Đurđu Venturini

 

Dugo je već Kasano voditelj na Medijasetu, u specijalizovanoj emisiji o fudbalu i Seriji A - mnogima je privukao pažnju jer je bez dlake na jeziku, temperamentan, govori sve što misli bez mnogo razmišljanja, često i prenoseći iskustva iz bogate karijere u Interu, Realu, Milanu, Romi...

VELIKI SKANDAL U ITALIJI! Fudbaler Milana uz šampanjac i cigarete slavio debakl svog tima! (VIDEO)

Ipak, kratak fitilj skupo ga je koštao, naročito jer je bio u društvu kontroverzne Venturini, koja je poznata već po ispadima u jednom rijaliti programu.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TikiTaka va in vacanza ..!!! Buone feste ??make-up Hair @giovannaangarola

Објава коју дели GIORGIA VENTURINI (@giorgiaventurini) дана 22. Дец 2019. у 3:37 PST

 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija