• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2019

16:25

OVO JE NISKO, NAVIJAČI IM NEĆE OPROSTITI! Nećete verovati kako je Sosijedad isprepadao fanove

Fudbal

OVO JE NISKO, NAVIJAČI IM NEĆE OPROSTITI! Nećete verovati kako je Sosijedad isprepadao fanove

Podeli vest

Real Sosijedad je pošteno isprepadao navijače na "Dan svetih nevinih", koji je u Španiji nešto kao što je u Srbiji prvi april

Sosijedad je želeo malo da se našali sa navijačima, mada nekim fanovima kluba sa "Anoete" sigurno šala nije prijala. 

Naime, klub je na svom zvaničnom sajtu obavestio da najbolji igrač ekipe, supertalentovani Norvežanin Martin Odegard, prelazi na pozajmicu u Mančester siti.

GRIZMAN NIJE U BARSI ZBOG TROFEJA: Došao sam da bih napredovao na ličnom nivou

(VIDEO) NOVA MUKA ZA LUKU U REALU! Hrvat pošteno obrukao Jovića!

 

Real Sosijedad je postigao dogovor sa Mančester sitijem o pozajmici Martina Odegarda - glasilo je saopštenje španskog kluba.

Foto: ap photo

 

Sosijedad je dopunio objavu dodatnim informacijama o "transferu".

- Igrač će ostati na pozajmici u Mančesteru do kraja sezone. Klub ovim putem želi da se zahvali Martinu na profesionalizmu, posvećenosti i lojalnosti Sosijedadu i želi mu sve najbolje u budućnosti.

Bilo je onih koji sz shvatili da se radi o šali, mada i mnogo navijača koje je informacija razočarala s obzirom na to da je Norvežanin ove sezone glavna vezna poluga ekipe. Nema sumnje da su s velikim olakšanjem primili pravu vest - da Odegard do leta ostaje Sosijedadov.

Odegard je igrač Real Madrida, koji ga je doveo još 2015. godine, pa ga slao na pozajmice, a od letos je član Baskijaca sa kojima ima ugovor na dve sezone.

NA POMOLU VELIKA EKSPLOZIJA U SVETU FUDBALA! Edinson Kavani ide u Atletiko Madrid!

LAKO JE LUKI KADA IMA LEPU SOFIJU DA GA UTEŠI! ljubav cveta između fudbalera i manekenke (FOTO)

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija