• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2020

19:25

(VIDEO) SITI PAO U LONDONU! Totenhem obradovao navijače Liverpula!

Fudbal

(VIDEO) SITI PAO U LONDONU! Totenhem obradovao navijače Liverpula!

Podeli vest

Fudbaleri Totenhema slavili su u derbiju kola protiv Mančester sitija 2:0 u meču odigranom u Londonu, posle kojeg je Liverpul još bliže osvajanju titule

U veoma sadržajnom meču, gosti iz Mančestera su propustili da dođu do prednosti u 40. minutu kada je Igo Ljoris odbranio sumnjiv penal Ikaju Gundoganu.

Ova odbrana francuskog golmana kao da je dala vetar u leđa domaćim igračima, a crveni karton Zinčenka u 60. minutu dodatno je pomogao izabranicima Žozea Murinja da dođu do pobede.

Kreatori trijumfa bili su mladi holandski fudbaler Stiven Bergvajn lepim golom u 63. minutu, a pobedu je potvrdio Son osam minuta kasnije.

Siti je ovim porazom došao na 22 boda zaostatka u odnosu na ekipu Liverpula, dok je Totenhem popeo na peto mesto, koje vodi u Ligu Evrope.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija