• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2020

18:12

SRBIN RAZBIJA! Filip Kostić je najbolji igrač proteklog vikenda u najjačim ligama Evrope!

Fudbal

SRBIN RAZBIJA! Filip Kostić je najbolji igrač proteklog vikenda u najjačim ligama Evrope!

Podeli vest

Filip Kostić je u strašnoj formi, trenutno je najbolji igrač Ajntrahta iz Frankfurta, prošlog vikenda je u pobedi svog tima postigao dva i namestio još dva gola, što nije prošlo nezapaženo

Poznati "Whoscored" objavio je idealan tim Evrope iz poslednjeg kola, a Kostić je dobio "desetku". Pomenuti sajt na osnovu svojih statističkih parametara računa koji igrači su bili najbolji i svakome dodeljuje ocenu, gde je 10.0 maksimalna ocena, a u obzir ulazi samo pet najjačih liga na kontinentu.

SPREMA SE EKSPLOZIJA! Šta će biti sa Dejanom Joveljićem?

NASTAVLJA SE DRAMA U NEMAČKOJ! Bajernu samo bod protiv Lajpciga (FOTO)

 

- On je 'Whoscored' evropski igrač nedelje. Filip Kostić je odigrao za čistu desetku protiv Augsburga, jer je učestvovao u četiri u od pet golova "orlova". Dva od njegova četiri udarca su završila u mreži, a dva od tri ključna dodavanja rezultirala kao asistencije. I ne samo to, Srbin je kompletirao i četiri driblinga i napravio četiri starta, čime je zaslužio individualnu nagradu.

 

Osim Kostića, i Lionel Mesi je zaradio ocenu 10.0, pošto je bio asistent sva tri pogotka Barselone u pobedi nad Betisom (3:2).

Uprkos porazu Rome i Aleksandar Kolarov je u timu nedelje. On je zaradio ocenu 8.9, a kao razlog za to su naveli četiri stvorene šanse, dva uspešna driblinga, dva udarca ka golu, ali i pet startova, pet izbijenih lopti i tri "presečene" lopte.

Ovako izgleda celokupan tim kola u formaciji 4-4-2: Švolov (Frajburg, 8.0) - Ture (Ajntraht, 8.3), Upamekano (Lajpcig, 8.4), Điku (Strazbur, 8.2), Kolarov (Roma, 8.9) - Čendler (Ajntraht 9.7), Ramirez (Sampdorija 9.6), Di Marija (PSŽ, 8.9), Kostić (Ajntraht 10.0) - Lapadula (Leće, 9.4), Mesi (Barselona 10.0).

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija