• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2020

08:31

OKO OVOG PENALA SE DIGLA VELIKA BURA! Ekspert za suđenje otkrio da li je Radnički oštećen protiv Partizana!

Fudbal

OKO OVOG PENALA SE DIGLA VELIKA BURA! Ekspert za suđenje otkrio da li je Radnički oštećen protiv Partizana!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana bili su bolji od ekipe Radničkog iz Niša (1:0) na svom terenu, a posle ovog meča mnogo se pričalo o penalu koji je dosuđen sa tim iz Humske

Fudbaler gostiju Todorovski nagazio je Uroševića, a sudija Novak Simović pokazao je na belu tačku. Podigla se velika prašina, vodila se polemika na društvenim mrežama, a sada se oglasio i Igor Radoičić ekspret za suđenje.

Doskorašnji član Sudijske komisije FSS, a sada sekretar ovog tela nije imao dilemu.

Jeste, bio je penal! To je bio start kopačkom na stopalo - objasnio je Radojičić tokom gostovanja na "Areni sport".

Todorovski je pre nego što je nagazio Uroševića - izbio loptu van terena.

- Nebitan detalj! Bitno je da je noga Todorovskog završila na Uroševićevom stopalu. Plus, Todorovski je trebalo da dobije i žuti karton (isključenje jer je već imao jedan žuti) - zaključio je on.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 4 godine

NEBITAN DETALJ? OVAJ POJMA NEMA. PA ZAŠTO ONDA NIJE SVIRAN I PENAL ZA RADNIČKI? IGRAČ PARTIZANA JE PRVO STARTOM POČISTIO LOPTU IZ ŠESNAEST PA ONDA I IGRAČA RADNIČKOG. AKO JE LOPTA NEBITAN DETALJ ZAŠTO NIJE SVIRAN PENAL ZA RADNIČKI? TAJ LIK NAVIJA ZA PARTIZAN I NIJE MERODAVAN. KRAĐA JE OČIGLEDNA.

tadija64ZEMUN

pre 4 godine

u ovoj zemlji su sve ovakvi eksperti,svako sebe moze tako nazvati i nikom nista,tako ce i dalje ovaj KRETEN da bude ekspert

TUČA I PREKIDI UNIŠTILI DERBI! Zvezda i Partizan fudbal igrali SAMO 28 minuta!
Fudbal

TUČA I PREKIDI UNIŠTILI DERBI! Zvezda i Partizan fudbal igrali SAMO 28 minuta!

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u nedavno završenom 162. večitom derbiju efektivno su igrali svega 28 minuta i 32 sekunde! Utakmica koja je čekana i najavljivana mesecima unazad završena je bez golova i ukupno je trajala 99 minuta i 30 sekundi, međutim, više od 70 minuta igrači su stajali na terenu, a lopta je mirovala

04.03.2020

10:02

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija