• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2020

12:23

MERIDIANBET LIGA ŠAMPIONA! Firmino ruši Atletiko, a Sančo PSŽ!

Fudbal

MERIDIANBET LIGA ŠAMPIONA! Firmino ruši Atletiko, a Sančo PSŽ!

Podeli vest

Nakon Atalante i Lajpciga, put u četvrtfinale Lige šampiona traže pobednici dvomeča Liverpul - Atletiko Madrid i PSŽ - Dortmund. "Jorgandžije" i "milioneri" imaju prednost pred revanše

Branilac pehara, Liverpul, poražen je u Madridu sa 1:0. Deluje da je pred "crvenima" lak zadatak, Meridianbet kvote kažu sledeće: kec 1.60, "iks" 3.90, dvojka čak 6.15.

Ipak, forma čete Jirgena Klopa nije kao u većem delu sezone, imaju čak tri poraza u poslednjih pet utakmica, a Atletiko nikad ne treba potceniti.

Opet, ako mislite da će Liverpul rano anulirati prednost gostiju, a da će strelac biti, recimo, Bobi Firmino - Meridian vas časti fenomenalnom kvotom 18!

S druge strane, znamo da Anhel Korea igra sjajno, nosi na svojim plećima Atleti. Ukoliko on asistira saigračima za gol na "Enfildu", čeka vas kvota 5.50, a ako to uradi dva i više puta - fantastična kvota 30!

Biće zanimljivo u gradu Bitlsa ove srede, u to nema sumnje... Jedva čekamo!

PSŽ bez publike, zbog straha od širenja koronavirusa, dočekuje Dortmund. Slavio je nemački velikan sa 2:1 u prvoj utakmici, čini se da je pred Parižanima dosta težak zadatak.

Meridianbet kvote za utakmicu na "Parku prinčeva" su sledeće: kec 1.85, remi 4.30, dvojka 3.70.

Borusiju predvode mlade snage, tu su pre svega Džejdon Sančo i Erling Haland, videćemo da li i sada mogu da sruše "svece". Tako vam Meridianbet nudi sledeće: gol i asistencija Sanča po sjajnoj kvoti devet. Možda Haland daje gol glavom? Naplatite to po kvoti 12!

Gde je Nejmar tu su penali, da se malo i našalimo. Ako mislite da će ih biti više od dva na ovoj utakmici, čela vas kvota 15. Vredi probati, zar ne?

Ostale veoma interesantne igre, a ima ih pregršt, potražite na sajtu Meridianbet!

Nema dileme da će i u Parizu, kao i u Liverpulu, biti dobra utakmica, iako podrške s tribina neće biti, a ko će dalje - procenite sami i pravac Meridian da svoj osećaj i znanje naplatite!

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija