• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2020

12:14

ČAST I PRIVILEGIJA, PANTELIĆ U IDEALNIH 11 AJAKSA! To NE MOŽE DA SE KUPI, hvala navijačima!

Fudbal

ČAST I PRIVILEGIJA, PANTELIĆ U IDEALNIH 11 AJAKSA! To NE MOŽE DA SE KUPI, hvala navijačima!

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Srbije, sada potpredsednik FSS, Marko Pantelić, priznaje da je za njega velika čast što se našao u idealnih 11 Ajaksa u izboru navijača

- Izabran sam u idealnih 11 Ajaksa, to je stvarno jedna ogromna čast i privilegija. Sama nominacija da se nađeš tu je čudo. Da pobediš glasovima navijača dobija totalno drugu dimenziju. To je priznanje koje ne možeš da kupiš, to je nešto što ostvariš na tom pravougaoniku, ne samo igračkim, već i ljudskim kvalitetima. Mnogo faktora mora da se poklopi. Pogotovu kad dođe jedan igrač iz Srbije. Ogromnu zahvalnost dugujem navijačima Ajaksa. Oni će zauvek biti u mom srcu. Hvala im na ovom ogromnom priznanju koje sam dobio - rekao je za TV Prva Pantelić.

NEMA POKLONA! Novac iz UEFA i FIFA za redovne aktivnosti!

FSS IZDAO INSTRUKCIJE! Evo čega će sve morati da se pridržavaju fudbaleri u Srbiji!

 

Pantelić je pobedio Covid-19, a tri nedelje nakon izlečenja, donirao je krvnu plazmu.

- To je za mene i obaveza i čast. Ako mogu da pomognem nekome ko je bolestan i da mogu da olakšam medicinskim službama, koji su podneli nenormalan teret i koji su najveći heroji ove nacije. To je procedura kad si dva puta negativan, posle toga 21 dan da nisi bolestan, bez tegoba, ponovo se testiraš na Covid – treći put. Četrdeset pet minuta do sat vremena si u stolici. Ništa nije opasno, bolno. Apelovao bih na sve one koji su završili sa Covidom da doniraju krvnu plazmu.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija