• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2020

12:15

ZBOG ZVEZDE GA OTERALI IZ KLUBA! Dao je GOL na "Marakani", pa OVO URADIO USRED Beograda!

Fudbal

ZBOG ZVEZDE GA OTERALI IZ KLUBA! Dao je GOL na "Marakani", pa OVO URADIO USRED Beograda!

Podeli vest

Zoran Vulić, nekadašnji fudbaler i trener Hajduka iz Splita, prisetio se koliko ga je koštao pogodak koji je dao Crvenoj zvezdi na "Marakani"

Vulić je bio dete Hajduka i klub je napustio na leto 1988. godine. Veliki greh koji ga je skupo koštao napravio je godinu dana ranije, u polufinalu Kupa Jugoslavije, tokom penala između Zvezde i Hajduka.

- Dao sam gol u penal seriji i prekrstio se usred Beograda. To je bila greška koju mu u klubu nisu oprostili. Oduzeli su mi kapitensku traku posle tog polufinala i morao sam da odem iz Hajduka godinu dana kasnije - rekao je za Sportske Novosti Vulić.

Foto: printscreen

Zoran Vulić

OVO BI MALO KO URADIO! Igrao je POVREĐEN u Zvezdi, po "vašarima"...

(FOTO) ZVEZDIN NAPADAČ POBESNEO! Ne znam odakle dolaze lažni tračevi o meni!

 

 

Vulić je za Hajduk igrao devet sezona, od 1979. do 1988. godine. Potom je nosio dres Majorke i Nanta, da bi od 1993. do 1995. ponovo branio boje kluba u kom je ponikao. Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 25 mečeva, dok je dres Hrvatske nosio tri puta

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija