• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2020

00:12

KAKAV BI TO SPEKTAKL BIO! LALATOVIĆ MOŽE NA MURINJA! UEFA odredila tri moguća rivala Vojvodini, jedan je Totenhem!

Fudbal

KAKAV BI TO SPEKTAKL BIO! LALATOVIĆ MOŽE NA MURINJA! UEFA odredila tri moguća rivala Vojvodini, jedan je Totenhem!

Podeli vest

UEFA je ove večeri skratila spisak potencijalni rivala ekipa koje će igrati treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a u ovoj rundi se priključuje i pobednik Kupa Srbije, Vojvodina

 

Nakon što su skraćeni spiskovi mogućih rivala, postalo je jasno da 33,33 posto šanse garantuju veliki spektakl bilo u Novom Sadu ili Londonu jer je mogući rival Vojvodine u trećem kolu ekipa Totenhema.

VOLIM DA SE PREPUCAVAM SA NJIMA! Lalatović jedva čeka meč sa Partizanom: Diraju me, ja im samo vraćam!

Sudar Nenada Lalatovića i Žozea Murinja sigurno bi bio za prepričavanje, ali verovatno da Novosađani neće želeti da se već u ovoj fazi sretnu sa ovako jakim rivalom, naravno ukoliko Englezi pre toga eliminišu Lokomotivu iz Plovdiva.

Foto: Starsportphoto

Preostala dva moguća protivnika su Standard iz Liježa, odnosno ruski Rostov.

Što se tiče TSC-a, čini se da će mu teži rival biti FCSB u drugom krugu nego neki od rivala u trećem, jer Topolčani su se vodili kao „povlašćeni“ u žrebu, na konto Rumuna. Pa, ako naprave iznenađenje, otvoriće im se dalja vrata.

Mogući protivnici TSC-a su: pobednik duela Kolrejn (S. Irska) – Madervel (Škotska), Anorotozis (Kipar), bolji iz meča Riteraj (Litvanija) – Slovan Liberec (Češka) i pobednik susreta Pjast Glivice (Poljska) – Hartberg (Austrija).

Žreb je zakazan za utorak od 13.00 u Nionu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17