• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2020

17:00

KUP SRBIJE! Veliki preokret Radnika, Voša pobedom krenula u odbranu trona, Voždovac posle penala prošao dalje!

Fudbal

KUP SRBIJE! Veliki preokret Radnika, Voša pobedom krenula u odbranu trona, Voždovac posle penala prošao dalje!

Podeli vest

Najmasovnije klupsko takmičenje u Srbiji počelo je u utorak pobedom Napretka nad Žarkovom, a danas su se širom naše zemlje igrale utakmice šesnaestine finala.

Radnik je stigao od 0:3 do 4:3 protiv Kabela u Novom Sadu, Vojvodina je bila sigurna protiv Jedinstva iz Rumenke, dok su Spartak i TSC lako izašli na kraj sa Sušicom, odnosno Trajalom.

Prvi meč današnjeg programa igran je u Šapcu, gde je Mačva dočekala Metalac. Klub iz Gornjeg Milanovca slavio je u tom duelu sa 2:1. Golove za pobednike postigli su Milisavljević i Arambašić, dok je jedini gol za domaću ekipu postigao Obrovac sa bele tačke. 

Foto: Starsportphoto

Izvukao se Voždovac protiv Grafičara i posle 2:2 u regularnom delu, na penala uspeo je da prođe u narednu rundu takmičenja. Poveo je prvoligaš u 10. minutu, povećali su prednost već 29., ali ni to nije bilo dovoljno za prolaz. Razigrali su se "zmajevi" u drugom poluvremenu i u nadoknadi vremena uspeli da izbore penale, a kasnije i pobedu. 

 

 


Aktuelni šampion i branilac trofeja, Vojvodina počela je svoj pu tu Rumenci protiv Jedinstva. Uspela je četa Nenada Lalatovića da prođe, mada nije bilo lako koliko se očekivalo. Uspela je Voša da slomi otpor rivala tek u 60. moniti, kada je Dekić postigao autogol, a šest minuta kasnije Čović je postavio sa bele tačke konačnih 2:0. 

 


Najinteresantnija utakmica igrana je u Novom Sadu gde je Kabel dočekao Radnik iz Surdulice, palo je sedam golova, a Surdličani su se vratili iz 0:3 i uspeli da prođu dalje rezultatom 4:3. Uspeo je domaćin da povede već posle 30 sekunid, a do 38. minut već je bilo 3:0. Uspeo je Slavoljub Đorđević da razmrda svoje momke koji su u nastavku meča postigli četiri gola i prošli u narednu fazu takmičenja. 

 

 

 


Jedini Superligaš koji je ispao od tima iz lige ispod je Inđija koja je poražena od IMT-a. Uspela je ekipa sa Novog Beograda da slavi na svom terenu sa 2:1 i tako ostane jedina ekipa u osmini finala, a da nije iz Linglong Superlige Srbije, bar za sada.

Foto: Starsportphoto

 


Mačva - METALAC 1:2

VOŽDOVAC - Grafičar 2:2 (penali 4:2)

IMT NOVI BEOGRAD - Indjija 2:1

Jedinstvo Rumenka - VOJVODINA 0:2

Kabel - RADNIK 3:4

MLADOST - Dinamo Vranje 3:0

Novi Pazar - ČUKARIČKI 1:3

RAD - Kolubara 0:0 (penali 5:3)

Radnički Pirot - PROLETER 0:2

Smederevo - RADNIČKI NIŠ 1:2

Sušica - SPARTAK 0:2

Trajal - TSC 0:2

Partizan - Bačka (1:0)

Javor - Radnički 1923 (18.00)

Crvena zvezda - Zlatibor (odloženo)

Juče:

NAPREDAK - Žarkovo 2:1
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija