• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2020

14:33

ŠVAJCARCI BLJUJU VATRU - IZDAJA! Saznali su ISTINU, IZMISLIO JE POVREDU i izabrao LAŽNU DRŽAVU!

Fudbal

ŠVAJCARCI BLJUJU VATRU - IZDAJA! Saznali su ISTINU, IZMISLIO JE POVREDU i izabrao LAŽNU DRŽAVU!

Podeli vest

Mladi fudbaler Betim Fazliji izabrao je reprezentaciju tzv. Kosova umesto Švajcarske

Fudbaler Sent Galena, koji je rođen 1999. godine u Vranju, pozvan je na okupljanje reprezentacije lažne države Kosovo za novembarski ciklus Lige nacija.

Međutim taj potez naljutio je Šajcarsce, pošto ga i oni žele u svojim redovima, piše "Bild". Fazliji je pre mesec dana bio pozvan u mladu reprezentaciju Švajcarske, ali ga je povreda mišića sprečila da zaigra.

Posle svega Švajcarci sumnjaju u povredu, smatraju da je sve lažirao samo da ne bi igrao. Prema pisanju švajcarskih medija, Fazliji je ponudu tzv. Kosova da direktno zaigra za seniorku reprezentaciju oberučke prihvatio. Poziv je usledio ni manje ni više nego od selektora lično. Bernar Šaland, koji je inače Švajcarac, pozvao je mladog fudbalera u svoj tim.

Hvala Švajcarskoj na svemu, ali ne mogu da odbijem moju maticu Kosovo - poručio je Fazliji.

Švajcarci su besni, pričaju o "izdaji", i teško će se uskoro smiriti strasti posle svega što je urado igrač Sent Galena. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija