• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2020

10:09

MIHAJLOVIĆ BESAN KAO RIS! Blamaža Bolonje tera Mihu na radikalne poteze!

Fudbal

MIHAJLOVIĆ BESAN KAO RIS! Blamaža Bolonje tera Mihu na radikalne poteze!

Podeli vest

Posle sramnog izdanja Bolonje i ubedljive pobede Rome (1:5), srpski stručnjak okrenuo je novi list – igrači će do Božića biti u karantinu!

Srpski trener Siniša Mihajlović, potpuo očekivano, besneo je posle poraza i  istakao da je uvek pravdao igrače, ali da sada okreće drugi list!

Samo četiri pobede i čak sedam poraza Bolonje u Seriji A  upalilo je alarm na stadionu Renato Dal’Ara. 


Posle samo 15 minuta rezultat je bio  0:3, a na odmor se otišlo rezultatom 1:5. Moglo je biti i više golova u mreži domaćina, a u nastavku utakmice Roma je rutinski odradila posao, a šokirani domaćini nisu imali snage ni da ublaže visok poraz, najteži ove sezone.

Posle drugog vezanog neuspeha i najgoreg izdanja u ovom šampionatu, Mihajlović okreće novi list. Do Božića će ekipa biti u karantinu i neće biti slobodnog dana za fudbalere - jedino o čemu će misliti biće trening.

- Prvo poluvreme smo bili katastrofa. Izgledali smo kao amateri. Ovo nije u redu, ne možemo ovako da izgubimo. Ne volim da ostavljamo ovako loš utisak. ada moramo da razbistrimo glavu. Video sam pogrešan stav. Moja veza sa igračima prevazilazi fudbal, pogotovo posle moje situacije sa bolešću. Uvek sam im poklanjao pažnju. Kao što to radim s decom, uvek sam nalazio izgovore da ih opravdam. Ali, za sve postoji granica. Oni su je prekoračili. Sada idemo na trening - rekao je Mihajlović za Skaj Sport.

Foto: Reuters

Miha je bio u neverici nakon debakla


Mihajlovićev tim je sa 12 bodova na 12. mestu Serije A a najveći  problem je odbrana koja prima veliki broj pogodaka, čak 22 do sada. Samo četiri tima (Krotone, Torino, Kaljari i Specija) u Seriji A primili su više pogodaka od Bolonje u ovom šampionatu Italije.

Već za dva dana Bolonju u gostima očekuje meč sa novajlijom u ligi Specijom. Izabranici Siniše Mihajlovića na gostovanjimja do sada imaju samo jedan trijumf, uz četiri poraza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija