• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2020

13:09

ZA ALBANCA SU SRBI UBICE! Igrač lažne države igra sa Srbinom u timu i BRUTALNO LAŽE!

Fudbal

ZA ALBANCA SU SRBI UBICE! Igrač lažne države igra sa Srbinom u timu i BRUTALNO LAŽE!

Podeli vest

Tekst španske "Marke" o fudbalskoj reprezentaciji lažne države Kosovo podigao je ogromnu prašinu

Iako zvaničan Madrid ne priznaje tzv. Kosovo, španski novinar Migel Anhel Lara u propagandnom tekstu pod nazivom "Kosovo - tim koji nema igrače rođene u nepriznatoj zemlji" stao je na stranu Albanaca.

Posebno je istakao priču reprezentativca Vedata Murićija, fudbalera Lacija koji je rođen u Prizrenu 1994. godine. U njoj su Albanci predstavljeni kao nevine žrtve Srba.

Foto: reuters

Vedad Murići, saigrač Milinković Saveća

- Prve četiri godine znao je samo za buku kalašnjikova ili rakete i za krike očaja. Po 50 ljudi spavalo je jednom lokalu na kutijama od flaša. Njegova ishrana bili su samo hleb i luk. On se seća srpskih trupa kako dolaze u njegovu kuću i daju njegovoj porodici dva sata da pobegnu pre nego što "izbrišu" celu populaciju - piše Lara i dodaje izjavu Murićija:

- Alah nas je štitio - kazao je Murići!

Podsećanja radi, Španci sa lažnmom državom Kosovo igraju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. A iako država ne priznaje tzv. Kosovo, najava da neće igrati sa njima, brzo su promenili ploču. Sramota.

Inače, nije na odmet podsetiti da Baskijci žele se odvoje od Španije i u budućnosti nastupaju samostalno na evropskim i svetskim takmičenjima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija