• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2020

22:47

DRAMA NA SAN SIRU! Sergej pokazao Zvezdi kako protiv "rosonera", ali je Milan u nadoknadi postao zimski šampion /VIDEO/

Fudbal

DRAMA NA SAN SIRU! Sergej pokazao Zvezdi kako protiv "rosonera", ali je Milan u nadoknadi postao zimski šampion /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Milana uspeli su da završe kalendarsku godinu na liderskoj poziciji na tabeli Serije A, pošto su savladali Lacio na svom terenu i na taj način obezbedili su titulu "zimskog šampiona"

Utakmica na "San Siru" završena je rezultatom 3:2, a Milan je umalo prokockao dva gola prednosti. Ipak, do pobede su "rosoneri" došli u sudijskoj nadoknadi, ali je potez kola izveo Sergej Milinković-Savić kada je genijalno asistirao Ćiru Imobileu za 2:2.

Prvi gol na meču postigao je Ante Rebić u desetom minutu posle kornera koji je izveo Hakan Čalhanoglu.

Potom je Čalhanoglu duplirao prednost "rosonera" sedam minuta kasnije sa bele tačke.

 

Novi penal je sudija Marko Di Belo dosudio u 28. minutu, ali ovog puta za Lacio. Sa 11 metara je šutirao Ćiro Imobile, a njegov pokušaj je uz pomoć stative zaustavio Đanluiđi Donaruma. Ipak, na loptu je naleteo Luis Alberto koji ju je glavom poslao u mrežu domaćina.

Da je 2:0 najopasniji rezultat demonstrirali su u 59. minutu gosti iz Rima, tačnije Sergej Milinković-Savić i Ćiro Imobile. Reprezentativac Srbije je maestralno proigrao Italijana koji je rutinski savladao Donarumu.

Ipak, pobedu Milanu doneo je Teo Ernandez posle još jednog centaršuta Čalhanoglua iz kornera u drugom minutu sudijske nadoknade.

Veliko iznenađenje na stadionu "Dijego Armando Maradona" je sprečio Lorenco Insinje pogotkom u trećem minutu sudijske nadoknade kojim je Napoli došao do boda protiv Torina i tako se koliko-toliko izvukao.

Ceo meč za Napoli je odigrao Nikola Maksimović dok je za goste 89 minuta na terenu bio Saša Lukić.

Siniša Mihajlović može da bude prezadovoljan, pošto je njegova Bolonja nadoknadila dva gola zaostatka i na svom terenu isčupala bod protiv favorizovane Atalante (2:2).

Roma je na svom terenu sa 3:2 savladala Kaljari, dok je Sasuolo istim rezultatom slavio u gostima protiv Sampdorije.

Pobede u gostima su ostvarili još Đenova i Benevento. Đenovljani su pobedili Speciju sa 2:1, dok su "veštice" seriju dobrih rezultata nastavile trijumfom nad Udinezeom od 2:0.

Serija A, 14. kolo

Utorak

Krotone - Parma 2:1 (2:0)
/Mesijas 24, 44 - Kucka 57/

Juventus - Fjorentina 0:3 (0:1)
/Vlahović 3, Aleks Sandro 76 ag, Kaseres 81/

Sreda

Verona - Inter 1:2 (0:0)
/Ilić 63 - Martinez 52, Škrinijar 69/

Bolonja - Atalanta 2:2 (0:2)
/Tomijasu 73, Paz 82 - Murijel 22 p, 23/

Milan - Lacio 3:2 (2:1)
/Rebić 10, Čalhanoglu 17 p, Ernandez 90+2 - Alberto 28, Imobile 59/

Napoli - Torino 0:1 (0:0)
/Insinje 90+3 - Ico 56/

Roma - Kaljari 3:2 (1:0)
/Veretu 11, Džeko 71, Manćini 77 - Žoao Pedro 59, 90 p/

Sampdorija - Sasuolo 2:3 (0:1)
/Kvaljarela 55, Keita 84 - Traore 2, Kaputo 57, Berardi 58/

Specija - Đenova 1:2 (1:1)
/Nzola 10 - Destro 16, Krišito 72 p/

Udineze - Benevento 0:2 (0:1)
/Kaprari 9, Leticija 77/

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija