• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

24.01.2021

11:00

Mozzart podržao više od 5.000 sportista iz 140 klubova!

Fudbal

Mozzart podržao više od 5.000 sportista iz 140 klubova!

Podeli vest

Nastavljena akcija "Novi dresovi za nove šampione", regionalni lider u priređivanju igara na sreću poklonio opremu FK Partizanu iz Draževca kod Obrenovca

Gotovo da ne postoji mesto u regionu koje Mozzartov humanitarno-sportski karavan za četiri godine koliko traje akcija “Novi dresovi za nove šampione” nije posetio.  Obilazak manjih klubova i donacija sportske opreme nastavljena je i u novoj godini, a poslednji na listi onih do kojih je stigla pomoć i podrška je FK Partizan iz Draževca kod Obrenovca. U prolećnoj sezoni fudbaleri ovog tima boriće se za plasman u viši rang takmičenja u novoj opremi sa znakom “M” koju im je poklonio regionalni lider u priređivanju igara na sreću.

Foto: Promo

FK Partizan Draževac

- Zahvaljujemo se kompaniji Mozzart jer su prepoznali naš rad i trud i donirali nam dve garniture opreme u kojima će se naš klub boriti za prvo mesto u Opštinskoj ligi Obrenovac. Trudićemo se da kompaniju Mozzart i naš klub u budućnosti prikažemo u najboljem mogućem svetlu – istakao je predsednik kluba Nikola Stanković prilikom uručenja donacije.

Podsetimo, dres na kome piše “Mozzart” obuklo je već oko 5.000 igrača iz 140 sportskih timova.


Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija