• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2021

17:53

MITROVIĆ ZAIGRAO I UPISAO ASISTENCIJU! Srbin je FULAMOVA talija! /VIDEO/

Fudbal

MITROVIĆ ZAIGRAO I UPISAO ASISTENCIJU! Srbin je FULAMOVA talija! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Fulama remizirali su na gostovanju Vest Bromvič Albionu 2:2 (0:1) uz asistenciju srpskog napadača Aleksandra Mitrovića u 21. kolu Premijer lige

Sprski reprezentativac Aleksandar Mitrović posle dugo vremena dobio je šansu od prvog minuta u Premijer ligi što je iskoristio na najbolji mogući način.

Fulam je poveo pošto je Mitar kao na tacni poslužio Bobija Rida. 

Uspeo je Vest Brom da se vrati u drugom poluvremenu, čak i pobede posle golova Barlija i Pereire, ali su "kolibari" ipak izvukli nerešeno na gostovanju posle gola Ivana Kavalijera u 77. minutu. 

Završava se malo putešestvije Šefild junajteda po Mančesteru! "Oštrice" su tokom nedelje savladale junajted na "Old Trafordu", ali je "Etihad" bila neosvojiva tvrđava za četu Krisa Vajldera. Siti je slavio minimalnim rezultatom 1:0 (1:0), a jedini gol na meču postigao je Gabrijel Žezus u 9. minutu susreta. 

Nastavlja se slobodan pad Vulverhemtona od kako u timu nema Raula Himeneza! "Vukovi" su gostovali na "Selhrst parku" gde ih je dočekao Kristal Palas, a Ebereči Eze je svojim golom u 60. minutu rešio pitanje pobednika - 1:0 (0:0). 

PREMIJER LIGA

21. kolo

Subota

Everton - Njukasl 0:2 (0:0)
Vilson 73, 90+3

Kristal Palas - Vulverhempton 1.0 (0:0)
Eze 60

Mančester siti - Šefild junajted 1:0 (1:0)
Žezus 9

VBA - Fulam 2:2 (0:1)
Bartli 47, Pereira 66 - Rid 10, Kavalijero 77

Arsenal - Mančester junajted 18.30

Sautempton - Aston Vila 21.00

Nedelja

Čelsi - Barnli 13.00

Lester - Lids 15.00

Vest Hem - Liverpul 17.30

Brajton - Totenhem 20.15

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija