• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2021

16:59

PSŽ-U MALO DVA PENALA! "Sveci" izgubili od ekipe iz zone ispadanja /VIDEO/

Fudbal

PSŽ-U MALO DVA PENALA! "Sveci" izgubili od ekipe iz zone ispadanja /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Pari Sen Žermena propustili su šansu da zauzmu prvo mesto na tabeli Lige 1, pošto su u 22. kolu poraženi od Lorijena sa 3:2

Veliko iznenađenje koje je napravila ekipa Lorijena, koja se nalazi u zoni ispadanja, je još veće zbog toga što su "sveci" oba gola postigli iz penala.

Loren Abergel je u 36. minutu doveo domači tim u prednost.

Potom je Nejmar u 45. i 57. minutu doneo preokret gostima sa dva gola iz penala.

Joane Visa je deset minuta pre kraja meča poravnao rezultat na 2:2.

Potpuni šok je nastao u drugom minutu sudijske nadoknade kada je Teremas Mofi postigao gol za pobedu Lorijena.

Pari Sen Žermen trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli sa bodom manje od Liona i jednakim brojem bodova sa Lilom koji utakmicu 22. kola tek treba da odigra.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 3 godine

A sta je tu cudno kad namestaju utakmice. I Mancester je izgubio od poslednjeg na tabeli Sefilda pa nikom nista. Svi znaju,cela evropa da su to namesteni mecevi i niko nikad nije istrazivao od nadleznih institucija te poznate klubove jer ne smeju. Zato povremeno kao nahvataju neke nizerazredne klubove u namestanjima,pa ih kao nesto kazne i toliko.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija