• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2021

11:39

MARADONINA ĆERKA U STRAHU ZA ŽIVOT! Ako me više ne bude, zbog prstena koji NEMAM - evo ko će biti kriv!

Fudbal

MARADONINA ĆERKA U STRAHU ZA ŽIVOT! Ako me više ne bude, zbog prstena koji NEMAM - evo ko će biti kriv!

Podeli vest

Priča o nasledstvu Dijega Armanda Maradone ne jenjava i ko zna kada će.... Mnogo je potencijalnih naslednika i još više pitanja koja nemaju odgovor

Niko ne može sa sigurnošću da tvrdi šta sve naslednici legendarnog Dijega Armanda Maradone treba da podele i koliko je uopšte naslednika ostalo iza njega...

Sada je tema prsten koji je Maradona posedovao, a zbog kog bi njegova ćerka Đenina mogla da bude mrtva!

Foto: Reuters

Maradona nije mogao ni da sluti šta će se dešavati kada ga jednom ne bude...

Đanina Maradona, naslednica fudbalskog asa, koja je često sa ocem gledala utakmice Boke, važi za omiljeno dete preminulog fudbalera! Iz tog razloga advokat Dijega Fernanda, Maradoninog najmlađeg sina, tvrdi da je kod nje prsten koji vredi 300.000 evra!

Ukoliko je ovo istina, Đanina bi morala da preda prsten, koji bi zatim bio prodat, a zarada od njega podeljena svim naslednicima! 

Maradona je ovaj prsten dobio kada je postao predsednik Dinama iz Bresta, a njemu se nakon smrti legendarnog fudbalera gubi svaki trag! Svi naslednici žele deo kolača!

- Ako me ubiju, tražeći prsten koji nemam, znajte da su svi oni saučesnici, napisala je Đanina Maradona, jedna od Dijegovih ćerki. Ova poruka se odnosila na majku Dijega Fernanda, Veroniku Ojedu, njenog advokata, ali i Maradonine nekadašnje saradnike!!!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija