• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2021

13:19

SUDAR TITANA! INTER NA LACIO, KOLAROV NA SERGEJA! Svi na Skudeto!

Fudbal

SUDAR TITANA! INTER NA LACIO, KOLAROV NA SERGEJA! Svi na Skudeto!

Podeli vest

Milan je neočekivano poražen od Specije (0:2) i nisu se radovali samo navijači ovog kluba koji je bio autsajder, već i sve pristalice Intera i Lacija! U nedelju je na programu fudbalski spektakl između ova dva italijanska giganta, a ukoliko Inter trijumfuje doćiće do smene na liderskoj poziciji

Inter u nedelju od 21.00  igra za lidersku poziciju na tabeli Serije A, dok će se Lacio u slučaju sedme uzastopne prvenstvene uključiti u trku za skudeto!

Ljubitelji fudbala širom sveta očekuju uzbudljiv meč i nadaju se spektaklu! Ulog je veliki i valjalo bi im iskoristiti kiks Milana! 

Foto: APphoto

Pršti na sve strane kad se oni sastanu...

Inter je i dalje najefikasniji tim u Seriji A! A odbrana u prvenstvu nije primila gol više od 360 minuta! 

Srbin, Milinković Savić, je možda i najveća opasnost po Inter. Kada ide Sergeju - Interu nema spasa! Na poslednja četiri meča Inter je samo jednom pobedio Lacio, uz dva poraza i jedan remi! 

Podatak vredan pomena je da je Inter nanizao i sedam pobeda na San Siru,  dok je Lacio u velikom zaletu! 

Mnogi nisu mogli ni da naslute da  će Juve i Milan izgubiti mečeve protiv Napolija i Specije! Sa tri boda na San Siru, Lacio bi preskočio Juventus i približio se Interu i Milanu na četiri odnosno šest bodova!

Videćemo sudar dvojice najboljih veznih igrača u Seriji A u ovoj sezoni, Barele i Milinkovića Savića. Po bokovima će delati dva najbrža fudbalera u Seriji A! Lukaku i Imobile su do sada postigli 14 golova! Ostaje da se vidi ko će biti uspešniji u ovom duelu...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija