• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2021

09:36

PROSINEČKI PRIČAO HRVATIMA O ZVEZDI! Dejo je najveći genije, a igrao sam sa Ronaldom!

Fudbal

PROSINEČKI PRIČAO HRVATIMA O ZVEZDI! Dejo je najveći genije, a igrao sam sa Ronaldom!

Podeli vest

U razgovoru za hrvatske medije Ribert Prosinečki je pričao o tome kako je stigao u Crvenu zvezdu

Na  pitanje kako je otišao u Zvezdu, Robert Prosinečki se prvo našalio. 

- Autom. Ha, ha. Došao sam tamo na probu, ljudi često izbegavaju takve stvari. Oni su znali da postoji neki klinac koji nije loš, ali nisu znali zašto odlazi iz Dinama. Došao sam tamo na probu i nakon četiri godine sam igrao jako uspešno za taj klub. Teško da će se ponoviti uspeh koji je Zvezda napravila -  počeo je za Index.hr Prosinečki, koji posebno  izdvaja jednog saigrača iz te ekipe Zvezde.

- Moram da pričam o Crvenoj zvezdi, jer mislim da se na ovom području više neće napraviti takva generacija. Gradila se četiri godine. Sad da je pričam o Savićeviću... Mislim da je on jedan od najvećih genija koje sam ja video u fudbalu, a igrao sam i sa brazilskim Ronaldom. Ta generacija je bila jako dobra, na kraju su svi igrali u najvećim klubovima sveta. Tu sam se osećao jako dobro. Kad sam došao u Real Madrid, bila je to ekipa koja je na kraju. Tad si mogao da imaš tri stranca. Bilo je tu puno kvaliteta pa smo napravili veliki uspeh, a bila je jaka i reprezentacija kad sam igrao u njoj.

Foto: Starsportphoto

Dejan Savićević

Pričao je i o pokojnom Radomiru Antiću, nekadašnjemselektoru Srbije s kojim je 90-ih imao priliku da sarađuje u Španiji.

- On me je zvao u Ovijedo i vratio me u ritam da budem pravi. Radomir je jedan od retkih trenera koji je vodio sve one klubove koje je vodio - rekao je Prosinečki, aludirajući na činjenicu da je Antić jedini trener u istoriji koji je vodio i Real Madrid i Barselonu i Atletiko Madrir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17