• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2021

23:53

RONALDO NAPRAVIO HAOS PA SE OGLASIO! Cela naša nacija je oštećena, ali podignimo glave...

Fudbal

RONALDO NAPRAVIO HAOS PA SE OGLASIO! Cela naša nacija je oštećena, ali podignimo glave...

Podeli vest

Kristijano Ronaldo se ekspresno oglasio nakon skandala koji je napravio na Marakani

Nakon što mu u nadoknadi utakmice nije priznat čist gol koji je postigao sam je odsvirao kraj i napustio utakmicu.

Svađao se sa pomoćnikom, dobio žuti karton, da bi kasnije u naletu besa bacio čak i kapitensku traku. On je na svom Instagram nalogu objavio kratku poruku.

- Najveći je ponos i privilegija to što sam kapiten Portugala. Uvek sam davao i dajem sve što mogu za svoju zemlju i to se nikad neće promeniti. Ipak, postoje i teški trenuci sa kojima se suočavamo, posebno kada osećamo da je čitavoj naciji naneta šteta. Podignimo glave i suočimo se sa sledećim izazovom odmah. Napred Portugal! - napisao je Ronaldo.

 

 

Fudbaleri Srbije uzeli su bod Portugalcima, bilo je 2:2, a Kristijanu Ronaldu poništen je gol jer su sudije smatrale da lopta nije prešla liniju u potpunosti.

Kristijano je besne jer nije bilo VAR-a i jer je gol poništen, ali sudije su ga ignorisale.

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija