• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2021

13:18

PARTIZAN SAMLEO ZVEZDU, ALI IH JE BOG KAZNIO! Rade Bogdanović opleo po Sanogu: Tužno ga je gledati!

Fudbal

PARTIZAN SAMLEO ZVEZDU, ALI IH JE BOG KAZNIO! Rade Bogdanović opleo po Sanogu: Tužno ga je gledati!

Podeli vest

Stanislav Karasi opelo je po Crvenoj Zvezdi i Partizanu (1:0) posle 164. veČitog derbija, a nije "večite" štedeo ni Rade Bogdanović

Crvena zvezda je slavila u 164. "večitom" derbiju i sada je nadomak četvrte u nizu titule šampiona Srbije.

Mnogo je onih koji nisu bili zadovoljni kvalitetom fudbala. Bilo je nervoze, mnogo prekidanja igre, faulova, svađa...

- Derbi je ispunio očekivanja na neki način. Videli smo ono što smo navikli - borbenost, trka, tenzija, ali jako malo fudbalskih poteza. Bilo je baš malo igre na tehniku -  rekao je za Sputnjk Bogdanović i dodao da je samo Ivanić napravio fudbalski potez.

Foto: Informer

Rade Bogdanović udario po večitima

- Ivanić je odigrao dobro, evidentno je da ima tehničke karakteristike koje odudaraju od ostalih fudbalera, posebno od Sanoga. Nisu sporni njegovi kvaliteti, ali dolaze posebno do izražaja kad igra pored Sanoga. Zvezda je prvo poluvreme odigrala loše, da li su morale da budu takve taktičke zamisli ili ne, ali bilo je tužno gledati kako ti Sanogo organizuje igru.

Foto: Starsportphoto

 

Partizan je samleo Zvezdu u prvom poluvremenu, dozvolio je jedan šut u okvir gola, ali to nije iskoristio i onda te sam Bog kazni. Primili su gol iz kornera, imali su dobru kontru kada su pogodili prečku, a kad je Zvezda dala gol to se osetilo da su potonuli, nije bila ista želja - poručio je Rade Bogdanović, a onda poentirao u svom stilu:

- Ovaj derbi ćemo pamtiti po tome što se Grof Božović oženio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 3 godine

Partizanska slinica, kao i uvek, jede svoja m..a.

jovamikic

pre 3 godine

Ko je ovaj lik i odakle su ga izvukli? Ako je toliki strucnjak neka ga stave da bude selektor da nam konacno reprezentacija osvoji neku medalju

AS

pre 3 godine

DEKI JE U PRAVU. STVARNO JE PREVIŠE STRUČNJAKA.

vojo

pre 3 godine

Imam puno godina, ali nešto se ne sećam za koga je ovaj prepotentni lik igrao? Hoće da izađe iz anonimnosti fa se frlja komentarima, kao on je stručnjak. Ali kako komentariše mislim da nema veze o taktici i ulogama igrača.

Milos Rankovic

pre 3 godine

Ko je bre ovaj nazvacu ga covek.pljuje po Zvezdi stalno.imas neki problem sa Zvezdom.stalno je u novinama.ti prvo treba da ides kod doktora za naocare.izgleda da si gledao neki drugi derbi.pa cak i da je to tacno sto pricas a nije koje pobedio.koji je rezultat.pozdravio te jedan cuveni trener Kapelo i Juventus.najlepsi rezultat je 1:0

mix

pre 3 godine

Iskreno i posteno misljenje Radetovo, u osnovi potpuno tacno. Zvezda se po koji put provukla, Partizan nije zasluzio poraz u najmanju ruku. Vidim sve cerge su dignute u vazdu od srece, ali posebno iritira nepostenje u medijima.Sve je to jad i beda pokvarenosti istih i udvaranje zna se kome. Na zalost, nema nista ovde za prvdu . Zvezda je sportska Jovanjica Srbije, da li vam je to jasno! ? Vidim da su se i Cergini klubasi zaneli pa sada grakcu kao lesinari najavljujuci da "kup mora biti njihov"! Hoce, hoce, mislim da Bog tesko dva puta za redom pomaze! Mene je vise od svega iziritiralo nekorektno, gotovo hasisarsko ponasanje Stankovica, vaseg dragog Dekija, koji je pomahnitalo egzaltiran izgubio razum kao da mu glava visi ispod seccke. Zasto to, zasto tako? Razumem da je motivacija bitna stvar u sportu ali ovo je iznad svega jedan primitivizam baziran na mrznji i zato tako ruzno izgleda! Stanoje je bio malo takodje van svog stava i nivoa, a sto se tice igre i tima samo mu zameram sto je stavio dva pogresna beka za mec sa Cergom. Morali su igrati mnogo brzi i mladji momci Zivkovic i Urosevic, Zvezda bi bila samljevena od pritiska sa krila. Na zalost, tu je izgubljren mec, bolje receno tu nije dobijena utakmica koja je po 1000 postotnim sansama morala zasluzeno pripasti i boljem timu i boljem klubu! Ali, jedan mec i jedna sezona nije za sva vremena! Zvezda ce sve ove godine "posteno osvajanih titula" debelo platiti! Samo polako!

Brane

pre 3 godine

Ko je ovaj lik da se razvlaci po svim medijima u zadnjih dva meseca? Cuj rade Bogdanovic!? Partizan samleo Zvezdu? A drugo poluvreme majstorcino? Tu se pravis mutav.Lik se uzdigao kao da je Mesi licno. Al ono...Rade Bogdanovic hahahaahahahahahaha

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija