• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2021

08:59

SUAREZ IMA SAVET ZA MESIJA! EVO šta je rekao prijatelju GDE TREBA DA NASTAVI KARIJERU!

Fudbal

SUAREZ IMA SAVET ZA MESIJA! EVO šta je rekao prijatelju GDE TREBA DA NASTAVI KARIJERU!

Podeli vest

Čelnici Barselone su verovatno shvatili da su napravili veliku grešku kada su letos "oterali" Luisa Suareza iz kluba

Fenomenalni Suarez je ove sezone u dresu Atletika među najboljim strelcima lige, a Katalonci se muče bez klasičnog napadača.

Dok svi čekaju da čuju Mesijevu odluku gde će nastaviti karijeru nakon leta, Suarez ga savetuje da ostane u Barseloni.

Suarez je pokazao da nema trunku sujete, pa je napadač Atletika bio gost TV3 kanala i na pitanje da kao Mesijev najbolji prijatelj u Španiji otkrije gde će Leo igrati sledeće sezone, Suarez je rekao:

- Najbolje bi bilo za njega da karijeru završi tamo gde se oseća najsrećnijim.Ako me pitate kao njegovog prijatelja, reći ću vam da ga ne vidim nigde drugo nego u Barseloni. To ne bi bilo dobro za njega. Ali, on je taj koji će doneti odluku. Barsa mu je dala sve, a i on je sve dao Barsi- rekao je Urugvajac.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija