• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2021

18:25

VENGER DAJE BLAGU PREDNOST SITIJU! Treba im MANJE prilika za GOL od Čelsija!

Fudbal

VENGER DAJE BLAGU PREDNOST SITIJU! Treba im MANJE prilika za GOL od Čelsija!

Podeli vest

Arsen Venger prokomentarisao je finalni meč između Mančester Sitija i Čelsija koje će se 29. novembra odigrati u Istanbulu

Francuski trener je vodio Arsenal u periodu od 1996. do 2018. godine, a pre finalnog meča istakao je jasne razlike između dva tima.

U intervjuu za beIN Sports, rekao je da je Siti za njega favorit.

- Rekao bih da siti izgleda zrelije. Oba tima su dobri u tranziciji i mogu da igraju na visokom nivou, u jakom ritmu 90 minuta. Videli smo da Real, kada su jurili rezultat u drugom delu meča, nije našao način da bude opasan, pre svega zbog discipline engleskih timova, kapaciteta da se ostane koncentrisan i potom brzom promenom ritma krene napred i pripreti. Videli smo da je to bio slučaj sa PSŽ i Realom, dva velika tima. U tom smislu, Siti i Čelsi su na visokom nivou -  kaže Venger.

Foto: reuters‚

 

Primetio je još nešto:

- Mislim da je razlika među finalistima i u konverziji prilika za gol. Sitiju je potrebno manje prilika od Čelsija da bi postigli gol. To može da se promeni, finale je 29. maja. Imate više od tri nedelje do tog datuma -  mnogo se može dogoditi toga do tada -  zaključio je Venger.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija