• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2021

15:19

DREZGIĆ OPTIMISTIČAN PRED PARTIZAN! Želim PRVENAC u dresu ČUKARIČKOG!

Fudbal

DREZGIĆ OPTIMISTIČAN PRED PARTIZAN! Želim PRVENAC u dresu ČUKARIČKOG!

Podeli vest

Štoper Čukaričkog, Uroš Drezgić nada se da će dobiti priliku da igra za svoj tim protiv ekipe Partizana u nedelju

Fudbaleri Čukaričkog se u nedelju sastaju sa ekipom Partizana u derbiju 36. kola Superlige Srbije.

Fudbaler ekipe sa Banovog Brda, Uroš Drezgić nada se da će dobiti pravo da nastupa protiv crno-belih.

- Čekam šansu, nadam se da ću se naći na terenu protiv Partizana, bila bi to kruna ove sezone za mene. Stručni štab je pružio šansu i nama mladima, a svako od nas ima veliki motiv da se dokaže. Znamo kvalitete Partizana, imaju odličan tim, u kom god sastavu da počnu meč biće vrlo kvalitetni. Smatram da je Holender jedan od najboljih napadača u Superligi, nadam se da ću igrati i da ću čuvati baš njega, bio bi to veliki izazov za mene - rekao je Drezgić za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

 

- Evropu smo izborili, napravili smo sjajan rezultat, sada nam ostaje da uživamo u preostalim mečevima - rekao je mladi štoper Čukaričkog.

Drezgić je za omladinski tim Čukaričkog postigao devet golova, a na pitanje kada će zatresti mrežu za seniorski tim, štoper je izjavio:

- Nadam se već u nedelju protiv Partizana.

Meč počinje u 16:40.



 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija