• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.05.2021

14:41

PREDSEDNIK VUČIĆ ODGOVORIO VULETIĆU! Moj sin Danilo NIJE VLASNIK Rada!

Fudbal

PREDSEDNIK VUČIĆ ODGOVORIO VULETIĆU! Moj sin Danilo NIJE VLASNIK Rada!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su netačne tvrdnje bivšeg potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića da je predsednikov sin, Danilo, vlasnik fudbalskog kluba Rad

Predsednik Aleksandar Vučić je naveo da njegovi politički protivnici i neistomišljenici svakog dana takvim, kako kaže, lažima žele da naude njemu i njegovoj porodici, jer nemaju politički program kojim bi pridobili građane.

- Čovek koji je pobegao sa detektora laži da bi se utvrdilo da li je pedofil ili nije je saopštio da mi je sin vlasnik Rada i kako hoće da se meša u Partizanovu tribinu. On čak ni ne navija za Patizan, niti ga interesuje taj klub, a ne da nije vlasnik Rada, ja ne znam ni da li postoji vlasnik - rekao je Vučić srpskim novinarima u Pragu.

Foto: printscreen instagram

Aleksandar i Danilo Vučić



Ističe da takve izjave više govore o njima i da pokazuju da je kod njih nervoza velika, jer ne mogu da ponude dobar politički plan, kao ni veći privredni rast Srbiji.

Vučić kaže da njegovi politički protivnici govore da će "raditi sve kao nekada", a to je, navodi, da gase fabrike, dovedu nezaposlenost ponovo na 26 odsto ili da grade samo 15 kilometara autoputa...

- To se neće dogoditi - poručuje Vučić.

Ponovio je da neće plaćati reket nikome i da neće praviti "nikakve trule kompromise", već će, kako kaže, voditi politiku rada i pobedničke Srbije.

Ako hoće za to da glasaju građani, neka glasaju, ako ne žele, ne moraju - naveo je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija